logo
Motto: ”Be Your Own Hero”. Sibianca Andreea Pavel a doborât recordul. La un pas de Guiness World Records!
Ovidiu BOICA
2815 vizualizari
Motto: ”Be Your Own Hero”. Sibianca Andreea Pavel a doborât recordul. La un pas de Guiness World Records!
Sportiva legitimată la CS PUMA a lovit cu piciorul, în 60 de secunde, rolele de hârtie poziţionate pe capul a cel puţin 60 de voluntari, vineri, la Shopping City Sibiu. Andreea Pavel, cu centura neagră la taekwon-do şi karate kyokushin, multiplă campioană naţională şi europeană, a doborât astfel recordul deţinut de o sportivă din Canada. Acum sibianca aşteaptă validarea recordului de către Guiness World Records.

Un vis e pe cale să devină realitate pentru Andreea Pavel, o sibiancă de 17 ani care practică artele marţiale şi care are o vitrină de trofee plină-ochi. Legitimată la CS PUMA, Andreea este aproape de a intra în Guiness World Records după ce, vineri, în Shopping City Sibiu, a doborât cu piciorul, într-un singur minut, mai bine de 59 de role de hârtie de pe capul voluntarilor. Sibianca a doborât astfel recordul deţinut de o canadiancă, lovind peste 60 de role, iar acum aşteaptă validarea pentru a intra în ”Cartea Recordurilor”.
Andreea Pavel a fost centrul Universului pentru aproximativ două ore. În jurul său, în Shopping City Sibiu, s-au aflat părinţii, prietenii, antrenorul Alin Lazurcă şi colegii de la CS PUMA, apropiaţi, oficiali ai Federaţiei Române de Taekwon-do, alţi sportivi. Cu toţii i-au fost alături pentru a o încuraja şi a se bucura împreună pentru o eventuală reuşită. Printre aceştia s-a numărat şi atleta Daniela Cârlan, participantă la două ediţii de vară ale Jocurilor Olimpice, la Montreal şi Rio de Janeiro.
”Vom trimite înregistrarea la Guiness World Records şi sperăm să aprobe acest record. M-am antrenat de o lună şi jumătate pentru asta. Practic artele marţiale de 11 ani. A fost foarte mult stres în ultima săptămână. La antrenamente a fost mult mai uşor. Am reulit în jur de 70-75 de lovituri într-un minut. Eram convinsă că şi acum, la record, voi fi pe aproape. Folosesc această lovitură foarte des la antrenamente şi în meciuri. Am vrut să îmi demonstrez că sunt cea mai bună”, a declarat Andreea Pavel, care a dezvăluit faptul că se ghidează după motto-ul ”Fi propriul tău erou”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia