logo
spartan
Miriuță, după victoria cu Sepsi: "Dumnezeu mi-a trimis un înger!". Voia să-l schimbe pe Dumitriu la pauză
b.o.n.
738 vizualizari
Miriuță, după victoria cu Sepsi:
Antrenorul echipei sibiene a declarat că, la pauză, ar fi dorit să îl schimbe pe Dumitriu și să treacă în 4-3-3. Tehnicianul crede că Dumnezeu l-a sfătuit să mai aștepte, iar decizia pe care a luat-o în cele din urmă s-a dovedit inspirată.

 

Golul încasat de echipa sa cu 3 minute înainte de pauză l-a înfuriat pe antrenorul echipei sibiene într-atât încât, la vestiar, a fost cât pe ce să ia decizia de a schimba sistemul în 4-3-3 și să înlocuiască cel puțin un jucător pentru asta, gândindu-se chiar să îl scoată pe Lucian Dumitriu. În cele din urmă - spune Miriuță - a ales inspirat să mai continue și după pauză cu aceiași jucători și același sistem. La 9 secunde de la reluare, Dumitriu a marcat golul de 1-1 și tot el, cu 20 de minute înainte de final, a scos penaltiul din care Dâlbea a înscris golul al treilea al echipei FC Hermannstadt.

"Eram cam trist la pauză, eram un car de nervi, după acel gol primit. Chiar am vrut să schimb la pauză. Dar, Dumnezeu mi-a trimis un înger şi mi-a zis să mai aştept 10 minute. Am vrut să schimb şi sistemul la pauză şi am avut noroc. Cred că şi pe Dumitriu am vrut să îl scot la pauză, dar am zis să mai stăm 10 minute, înainte să mă duc în 4-3-3. Uitaţi că Dumnezeu l-a ajutat pe Dumitriu să marcheze", a spus Miriuţă la Telekom Sport.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia