Tribuna
Miriuță despre accidentarea lui Ionuț Stoica în meciul cu Gaz Metan: ”I s-a umflat genunchiul cât Casa Scânteii”. Ce jucători sibieni lipsesc cu Concordia!
Ovidiu BOICA
1155 vizualizari
Miriuță despre accidentarea lui Ionuț Stoica în meciul cu Gaz Metan: ”I s-a umflat genunchiul cât Casa Scânteii”. Ce jucători sibieni lipsesc cu Concordia!

Antrenorul echipi sibiene, Vasile Miriuță, a vorbit, înaitea jocului pe care echipa sa îl va disputa, luni, la Chiajna, în etapa a II-a a play-out-ului, cu Concordia, despre jucătorii pe care nu îi va putea folosi. Dandea și Dâlbea sunt accidentați, iar Pedro Moreira și Company sunt accidentați. Ionuț Stoica, în schimb, a revenit la antrenamente și ar putea fi în primul ”unsprezece” după ce ieșise accidentat la pauza meciului cu Gaz Metan. ”Avea genunchiul cât Casa Scânteii” a glumit Miriuță în conferința de presă de astăzi.
”Din păcate, am pierdut niște jucători de bază în partida cu Gaz Metan, mă refer la Dâlbea, căpitanul nostru, și la Dandea, vicecăpitanul... Stoica, nu știm încă dacă își va reveni după acel fault pe care l-a făcut Olaru. Jucătorului Gazului Metan nu i s-a dat nici măcar ”galben”. A trebuit să-l schimb la pauză, i s-a făcut genunchiul cât Casa Scânteii. Pedro (n.a. Moreiro) e deocamdată în Portugalia, încă nu e refăcut. Biel Company la fel. Sunt jucători care vor lipsi. Cei care vor intra, sunt sigur că vor da totul ca luni seara, de la ora 18:00, să ieșim învingători”, a spus Miriuță.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia