logo
Miercuri se pun în vânzare biletele pentru FC Hermannstadt - Sepsi. Prețuri între 10 și 30 de lei!
Ovidiu BOICA
1354 vizualizari
Miercuri se pun în vânzare biletele pentru FC Hermannstadt - Sepsi. Prețuri între 10 și 30 de lei!
Pentru început, tichetele vor putea fi achiziționate de la una dintre casele de bilete ale Stadionului ”Municipal”, iar sâmbătă, în ziua meciului, și direct de la arena din Tg. Mureș.

 

Suporterii echipei sibiene care își doresc să asiste pe viu la meciul de debut al favoriților în Liga 1 își vor putea procura bilete începând de miercuri, 18 iulie, de la Stadionul ”Municipal”. Prețul unui tichet este cuprins între 10 și 30 de lei, în funcție de loc, iar acestea nu vor putea fi achiziționate online.
”Sibienii pot achiziționa, începând de miercuri, până vineri, în intervalul orar 10:00 - 18:00, de la casa de bilete a Stadionului ”Municipal” din Sibiu, bilete la primul meci din Liga 1, care se va disputa la Tg. Mureș. Prețul unui bilet în peluză este de 10 lei, tribuna 1 - 20 lei, iar în tribuna 0 - 30 lei. Sibienii au un sector rezervat în tribuna 1A, unde prețul unui bilet este 10 de lei. Biletele din tribuna 1A nu se pot achiziționa online. Sâmbătă, în ziua meciului, bilete se mai pot achiziționa de la casele de bilete de la Stadionul ”Trans Sil” din Tg. Mureș”, este mesajul postat de clubul sibian pe contul său de Facebook.
FC Hermannstadt și Sepsi OSK Sf. Gheorghe se dispută sâmbătă, 21 iulie, de la ora 18:00. Partida este considerată acasă pentru sibieni, însă cum lucrările la Stadionul ”Municipal” sunt în întârziere, ”alb-roșii” se văd nevoiți să dispute la Tg. Mureș mai multe jocuri î care sunt gazde.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia