Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Michael Jordan vine la Sibiu! FC Hermannstadt, transfer din Ligue 1! Congolezul N'Kololo a semnat pe 2 ani cu FC Hermannstadt!
Ovidiu BOICA
2175 vizualizari
Michael Jordan vine la Sibiu! FC Hermannstadt, transfer din Ligue 1! Congolezul N'Kololo a semnat pe 2 ani cu FC Hermannstadt!
Echipa sibiană și-a asigurat serviciile lui Michael Jordan N'Kololo, ultima dată la Caen, grupare din primul eșalon francez.

 

După Tsoumou Juvhel și Antonov, N'Kololo este al treilea jucător de naţională transferat de FC Hermannstadt în această vară. Jordan N'Kololo este component al echipei naționale de seriori a Republicii Democrate Congo. El a evoluat în 4 meciuri, marcând de două ori, cu Nigeria, într-un amical disputat în Belgia, și cu Burundi (3-0), în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.
N'Kololo a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa sibiană.
Jordan N'Kololo s-a născut în Franța, la Creteil, și are dublă cetățenie, franceză și congoleză. El și-a început cariera în 2012, la Chateauroux, evoluând în trei meciuri pentru echipa din Ligue 2.
În 2013 s-a transferaat la Clermont, o altă grupare din Ligue 2, pentru care a evoluat în 50 de meciuri și a înscris de două ori, în două sezoane.
În vara anului 2015, Jordan N'Kololo a ajuns la Caen, echipă din Ligue 1. În primul sezon petrecut aici a evoluat de 16 ori în primul eșalon din Franța. După un an și jumătate, a revenit în Ligue 2, la Laval, pentru care a înscris un gol în 12 apariții. În vara anului trecut, după ce i-a expirat împrumutul la Laval, a revenit la Caen, evoluând în 10 meciuri în Ligue 1.
În vârstă de 25 de ani, Jordan N'Kololo poate evolua pe postul de mijlocaș ofensiv. Congolezul este al cincilea jucător transferat în această vară de FC Hermannstadt, după Alexandru Dandea, Tsoumou Juvhel, Ilja Antonov și Radu Zaharia.
 
 

comentarii
1 comentarii

Care este valoarea contractului?
Daca ne puteți spune ??
PredaAdrian
04.07.2018 06:41
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia