Tribuna
Astra film
Mediașul a transferat un atacant portughez
Ovidiu BOICA
1630 vizualizari
Mediașul a transferat un atacant portughez
În vârstă de 23 de ani, Carlos Fortes vine să întărească ofensiva Gazului Metan. Cel mai titrat club din CV-ul său este Pacos Fereira. Fortes are părinți originari din Insulele Capului Verde.

 

Carlos Fortes este al patrulea jucător transferat de Gaz Metan în această vară. Atacantul portughez de 23 de ani a fost adus la Mediaș pentru a întări ofensiva slăbită după plecarea celui mai bun marcator din Liga 1 în 2018, venezueleanul Mario Rondon.
Fortes a evoluat ultima dată sub formă de împrumut în cel de-al treilea eșalon din Portugalia, la FC Vizela, sub contract fiind cu SC Braga.
Cu părinți originari din Insulele Capului Verde, la fel ca Ely Fernandes, un alt jucător al Gazului Metan, Fortes a început fotbalul la juniorii echipei Sport Grupo Scavanense, susține gazistul.ro. Ulterior, a mai îmbrăcat tricoul echipelor Uniao Deportiva Alta de Lisboa, CAC Potinha, CN National U19, Racing Santander B, Pacos Fereira, Sporting Club Braga B și în Turcia, la Șanliurfaspor, echipă cu care a promovat în eșalonul secund, în această vară.
Fortes a semnat cu Gaz Metan în vara asta după fundașul francez Bradley Diallo, portarul portughez Ricardo Batista și Nuno Lopez, un apărător de 31 de ani care evoluează în flancul stâng și care, ultima dată, a evoluat pentru Uniao Madeira. Lopez a mai trecut pe la Boavista Porto, Oliveirense, Beira Mar, Rio Ave, Apollon Limassol (Cipru), Sintrense, Operario și Lewes.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia