logo
Mbappe, Griezmann, Modric și Mandzukic, în Piața Mare din Sibiu. Finala Cupei Mondiale, pe un ecran de 24 mp, în centrul Sibiului!
Ovidiu BOICA
1997 vizualizari
Mbappe, Griezmann, Modric și Mandzukic, în Piața Mare din Sibiu. Finala Cupei Mondiale, pe un ecran de 24 mp, în centrul Sibiului!

Iubitorii fotbalului din orașul nostru au posibilitatea de a vedea finala mare a Cupei Mondiale, dintre Franța și Croația, programată duminică, 15 iulie, de la ora 18:00, nu doar în fața micilor ecrane, sau pe terasele din centrul Sibiului. În premieră, Trans Agape va instala în Piața Mare un ecran de 24 de metri pătrați pe care va fi programat ultimul meci al Mondialului din Rusia.

  • ”Suntem în fața unei premiere. Ne-a gândit cum să le facem o bucurie iubitorilor acestui sport și am ales această variantă. Avem planuri mari, dacă această acțiune se va bucura de succes. Luăm în calcul să transmitem meciurile de la turneul final al Campionatului European din 2020 și chiar pe cele ale Mondialului de peste 4 ani. Am obținut toate avizele, avem acordul TVR-ului, al Primăriei Municipiului Sibiu, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Realizăm această proiecție cu sprijinul firmei SetUp”, a declarat Olimpiu Todea, din partea City Light, partenerul firmei sibiene Trans Agape pentru acest eveniment.

Pentru spectatorii mai în vârstă, organizatorii acestui eveniment vor instala, în fața ecranului, un număr de 500 de scaune.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia