logo
spartan
Măgura, înfrângere la Brăila. Golul victoriei, marcat cu 3 secunde înainte de final!
Măgura, înfrângere la Brăila. Golul victoriei, marcat cu 3 secunde înainte de final!
Echipa din Cisnădie a înregistrat al doilea eşec din acest sezon, luni seara, pe terenul Dunării Brăila. Măgura a cedat cu 24-23, după ce, cu 4 minute înainte de final, conducea cu 23-21.

 

Măgura a pierdut al doilea joc din acest sezon, luni seara, la Brăila. Echipa locală s-a impus la limită, scor 24-23, golul victoriei fiind marcat în minutul 59 şi 57 de secunde!

Echipa din Cisnădie a început meciul în forţă, Mariana Costa, Ada Moldovan şi Jasna Boljevic înscriind pentru 3-0. Brăilencele au egalat şi, o vreme, cele două echipe au mers cap la cap. Cu 8 minute înainte de pauză, jucătoarele lui Alex Weber, Bogdan Niţu şi Bogdan Lucescu au refăcut diferenţa de 3 goluri (9-6), iar la jumătatea confruntării acestea conduceau cu 11-10.

Prima parte a reprizei secunde a fost echilibrată, tabela indicând în mai multe rânduri egalitate. Abia la jumătatea mitanului Măgura s-a desprins încă o dată la 3 goluri (19-16).

Cu 5 minute înainte de final, la 21-21, Jasna Boljevic şi Ada Moldovan au înscris pentru 23-21, dar finalul a fost al gazdelor, care au reuşit să întoarcă rezultatul încă o dată prin golurile lui Dache, Schuska şi Cristina Gheorghe. Reuşita ultimeia, picată cu 3 secunde înainte de final, s-a dovedit decisivă, Dunărea obţinând victoria în faţa Măgurii cu 24-23.

În ciuda eşecului, Măgura se menţine pe locul al treilea în clasamentul Ligii Naţionale, dar se pierde de primele două clasate, SCM Rm. Vîlcea şi CSM Bucureşti.

Pentru Măgura au marcat înscris Jasna Boljevic (9 goluri), Ada Moldovan (8), Mariana Costa (3), Roxana Gatzel, Cynthia Tomescu şi Oana Apetrei (câte unul).

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia