logo
Măgura Cisnădie - CSM Roman 23-24: Revenire spectaculoasă după pauză, dar degeaba!
Ovidiu BOICA
889 vizualizari
Măgura Cisnădie - CSM Roman 23-24: Revenire spectaculoasă după pauză, dar degeaba!
Echipa din Cisnădie a pierdut primul meci oficial disputat în noul an. Măgura a cedat, ieri, pe teren propriu, la un gol diferenţă în faţa unei formaţii cu un lot de primele 5, cu mai multe internaţionale în componenţă. Jucătoarele lui Weber şi Niţu au început modest, fiind conduse la pauză cu 8 goluri, dar au revenit la reluare, fiind aproape de un rezultat pozitiv. De la Măgura au lipsit Gatzel, Goran şi Apetrei.

Echipa din Cisnădie a pierdut, astăzi, la un gol diferenţă primul meci oficial disputat în 2017. După 60 de minute, jucătoarele pregătite de Alexandru Weber şi Bogdan Niţu au cedat cu scorul de 24-23 în faţa uneia dintre echipele cu pretenţii din Liga Naţională, CSM Roman, care le are în lot pe Luciana Marin, componentă a echipei naţionale a României, Irina Glybko şi Jasna Toskovic, internaţionale în Ucraina, respectiv Muntenegru.
Măgura a ratat mult în prima repriză. Formaţia vizitatoare a profitat din plin de situaţie şi, la pauză, conduceau deja cu 16-8. Cisnădiencele au revenit de la vestiare mult mai decise şi, în primele 8 minute din repriza secundă, au înscris de 7 ori, primind un singur gol.
Cu 8 minute înainte de final, tabela indica egalitate la 20 şi Cisnădia avea atacul, însă n-a profitat şi, la următoarea fază, Romanul a revenit la conducere pe tabela de marcaj. Într-un final strâns, echipa nemţeană s-a impus la un gol diferenţă.
La Măgura nu au putut evolua Ionela Goran, Roxana Gatzel şi Oana Apetrei, toate trei accidentate.
Pentru echipa din Cisnădie au marcat Ada Moldovan (7 goluri), Nicoleta Tudor, Raluca Băcăoanu (câte 4), Cristina Mitrache (3), Adriana Chelaru, Paula Hoca (câte două) şi Mihaela Stănciulescu (unul).
Măgura joacă, în ultima etapă a turului, cu Dunărea Brăila, în deplasare. Meciul se va disputa sâmbătă, 14 ianuarie.
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia