logo
Măgura Cisnădie are 4 jucătoare la Campionatul Mondial de handbal din Germania!
Ovidiu BOICA
3817 vizualizari
Măgura Cisnădie are 4 jucătoare la Campionatul Mondial de handbal din Germania!
Braziliencele Mariana Costa şi Deonise Fachinello, Ivana Bozovic şi Dragica Tatalovic vor fi prezente la turneul final din Germania.

 

La jumătatea unui sezon foarte bun, în care trece în noul an pe locul 4, la două puncte de ocupanta locului 2, SCM Craiova, Măgura a mai primit o veste bună. Patru dintre componentele lotului pregătit de Alex Weber și Bogdan Nițu vor participa, în decembrie, la Campionatul Mondial din Germania, și anume Dragica Tatlovic, Ivana Bozovic și braziliencele Deonise Fachinello și Mariana Costa.
Tatalovic a fost convocată la naționala Serbiei, echipă care face parte dintr-o grupă cu Olanda, Germania - gazda turneului final, Coreea de Sud, China și Camerun. Ivana Bozovic, a doua marcatoare a Măgurii în primele 10 etape, în Liga Florilor, le va avea adversare în grupa C pe Fachinello și Costa. Pe lângă Muntenegru și Brazilia, din această grupă mai fac parte Danemarca, Rusia, Japonia și Tunisia.
”Este un lucru deosebit pentru echipa noastră să aibă 4 jucătoare la loturile naționale care participă la Campionatul Mondial din Germania. Cu siguranță că evoluțiile la echipa de club, în campionatul României, au contribuit la selecționarea lor. Le dorim multă baftă”, a declarat antrenorul principal al Măgurii, Alexandru Weber.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia