logo
Lovitură de imagine dată de prim-ministrul Tudose: Gică Popescu, consilier pe probleme de organizare UEFA! Premierul speră să se implice și Hagi
b.o.n.
1461 vizualizari
Lovitură de imagine dată de prim-ministrul Tudose: Gică Popescu, consilier pe probleme de organizare UEFA! Premierul speră să se implice și Hagi

Gheorghe Popescu este, de miercuri, noul consilier al premierului Mihai Tudose. Anunţul a fost făcut chiar de prim-ministru într-o emisiune Antena 3.
”De astăzi, am un consilier nou pe probleme de organizare UEFA şi sport. Îl cheamă Gică Popescu. Îi sunt recunoscător că a acceptat. E un om de fotbal, un om recunoscut, un manager. Jos pălăria! Eu i-am spus, sincer: Gică, îţi mulţumesc că tocmai ţi-ai nenorocit din nou viaţa, îţi stăm la dispoziţie, te ajutăm, dar tu o faci, coordonezi lucrul acesta”, a spus Mihai Tudose. El a mai spus că Gheorghe Popescu este ”pe cale să facă un bine ţării”.
”Am făcut-o să ne ajutăm pe noi. (...) Recunosc că ideea vicepremierului Ciolacu mie mi s-a părut genială. Mi-a fost frică. Când a venit prima dată a venit şi cu Gică Hagi... Spectacol! (...) Sunt recunoscuţi... Eu sunt convins că Gică Hagi o să dea şi el o mână de ajutor cu tot ce poate. Când i-am rugat să vină, la începutul lui decembrie, la Guvern, eu recunosc că am avut un sentiment de drag. Sunt nişte oameni care au făcut cinste României şi care îşi lasă deoparte toate problemele şi se bagă într-un meci complicat. Sunt convins că vor face tot ce vor putea şi i-am asigurat şi noi de tot sprijinul”, a mai spus premierul.

Sursa foto: libertatea.ro





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia