Tribuna
(FOTO) FC Hermannstadt - Metaloglobus 0-0 A doua remiză albă acasă pentru ”alb-roșii” în acest sezon
Ovidiu BOICA
5123 vizualizari
(FOTO) FC Hermannstadt - Metaloglobus 0-0 A doua remiză albă acasă pentru ”alb-roșii” în acest sezon
După remiza albă cu Chindia, din tur, echipa sibiană a pierdut alte două puncte pe teren propriu ieri, cu Metaloglobus. În rest, "alb-roşii" au numai victorii pe linie în meciurile de pe "Municipal".

 

După cea mai însemnată săptămână din scurta istorie a clubului, în care a obţinut calificarea în finala Cupei României şi promovarea matematică în Liga 1, sibienii au făcut un meci mai puţin convingător cu Metaloglobus. După 90 de minute, bucureştenii au reuşit ceea ce şi-au propus, să nu plece învinşi de la Sibiu. Meciul de astăzi, de pe "Municipal", unul sărac în faze de poartă, s-a terminat nedecis, scor 0-0.
În prima repriză doar două au fost oportunităţile de a deschide scorul, câte una de fiecare parte. Ghenovici a verticalizat pentru Potecea, dar Căbuz a ieşit în marginea careului de 16 metri şi a respins cu piciorul ('15). Cinci minute mai târziu Dâlbea l-a lansat în adâncime pe Bogdan Rusu, golgeterul Sibiului a întors un adversar, în careu, dar din spate a venit Stîngă şi a rezolvat situaţia.

  • Fotbaliștii sibieni au apărut pe gazon cu... părul alb, alegând acest mod de a sărbători promovarea în Liga 1.

 
În partea a doua, sibienii au fost ceva mai decişi, dar nu s-au "lipit" la gol. Hergheligiu ('54) şi Surugiu ('65) l-au evidenţiat pe portarul Geantă, Petrescu ('66) şi Blănaru ('90) au greşit de puţin ţinta, iar Bogdan Rusu ar mai fi avut nevoie de vreo 5-10 centimetri în înălţime pentru a relua centrarea lui Pamfile, apoi Boboc a reluat din careul mic, dar mingea s-a scurs prin faţa porţii bucureştenilor, în prelungiri.
Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au aliniat următoarea formulă de echipă: 1. Cătălin Căbuz - 29. Mihai Stancu, 6. Cătălin Pîrvulescu, 4. Ionuț Stoica, 3. Claudiu Pamfile - 15. Robert Boboc, 5. Răzvan Dâlbea (cpt.) (8. Alexandru Curtean '75) - 7. Petrișor Petrescu, 11. Sabin Lupu (89. Ștefan Blănaru '60), 14. Andrei Hergheligiu (19. Olivian Surugiu '60) - 90. Bogdan Rusu. 
Metaloglobus: 1. Robert Geantă - 19. Dabo Soares, 5. Alexandru Mitroi, 13. Andrei Sava, 23. Raul Negotei, 6. Iulian Rusu, 10. Ștefan Stîngă (cpt.), 8. Valentin Ghenovici, 11. Andrei Voican, 7. Mihai Potecea, 20. Mădălin Răileanu. Antrenor principal: Marian Vlad. Înaintea debutului întâlnirii de pe Stadionul ”Municipal” s-a ținut un minut de reculegere în memoria regretatului crainic sportiv, Cristian Țopescu.
În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt continuă să ocupe locul secund în clasamentul Ligii 2, cu 82 de puncte.
În etapa a XXXVI-a, echipa sibiană joacă în deplasare, pe terenul celor de la Academica Clinceni. Partida va avea loc duminică, 20 mai, de la ora 12:30.

 

******************************************************************************************************

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

La penultima întâlnire cu suporterii, pe ”Municipal”, fotbaliștii sibieni primesc vizita echipei bucureștene Metaloglobus, una dintre cele ai cărei jucători trăiesc cu emoții finalul sezonului, în încercarea de a evita retrogradarea.
Chiar dacă nu mai au cum să rateze clasarea pe unul din primele două locuri la finalul sezonului, sibienii își doresc să continue seria pozitivă de jocuri de pe teren propriu. În afara partidei din tur, cu Chindia, încheiată cu scorul de 0-0, FC Hermannstadt a câștigat toate meciurile disputate pe Stadionul ”Municipal” în această ediție de campionat.

  • ”Știm că ne așteaptă un meci foarte greu cu Metaloglobus, o echipă care încearcă, în finalul acestui sezon, să se salveze de la retrogradare. Îl vom trata cu maximă seriozitate, ca și pe celelalte, chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul, promovarea în Liga 1, după egalul obținut pe terenul Chindiei. Ne dorim să câștigăm pentru a putea sărbători, la final, alături de suporteri, un nou succes”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul principal al FC Hermannstadt.

Înaintea startului jocului de astăzi, de pe ”Municipal”, se va ține un moment de reculegere în memoria regretatului crainic sportiv, Cristian Țopescu, decedat ieri, la vârsta de 81 de ani.
După 34 de etape, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 81 de puncte, în vreme ce Metaloglobus se situează pe 14, cu 37 de puncte.
 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA