logo
Liga Florilor / Măgura a câștigat duelul europenelor cu SCM Craiova
Ovidiu BOICA
969 vizualizari
Liga Florilor / Măgura a câștigat duelul europenelor cu SCM Craiova
La mijlocul acestei săptămâni, echipa din Cisnădie s-a impus cu 25-22 în fața oltencelor, după ce la pauză erau conduse cu un gol. În urma acestui rezultat Măgura e pe podium după 4 etape.

 

Măgura continuă parcursul bun în campionat, obținând un succes la diferență de 3 goluri în fața formației SCM Craiova, vicecampioana României și deținătoarea Cupei EHF.
Întâlnirea din Sala Sporturilor din Cisnădie a fost una extrem de disputată, cu mai multe răsturnări de scor. Craiova a început mai bine (2-0), dar Ada Moldovan și Mariana Costa (două) au adus primul avantaj pentru Măgura după 7 minute. Jucătoarele lui Alex Weber și Bogdan Nițu s-au desprins la două goluri (10-8) cu 7 minute înainte de pauză, dar formația vizitatoare a gestionat mai bine finalul reprizei și Cristina Zamfir a marcat golul prin care aceasta conducea după 30 de minute: 13-12.
Ada Moldovan, din aruncare de la 7 metri, a egalat la 13, în debutul reprizei secunde, apoi tot ea a înscris alte două goluri și Măgura conducea cu 15-13 după 5 miute de la reluare. În repriza secundă, o singură echipă - Măgura - a mai avut avantaj pe tabelă. În final, Cisnădia a obținut o victorie absolul meritată, scor 25-22, a treia din patru meciuri. Cu 10 puncte, Măgura ocupă locul al treilea al podiumului Ligii Florilor.
Pentru Măgura au marcat Ada Moldovan (9 goluri), Larissa Araujo (7), Mariana Costa (6), Chyntia Tomescu, Oana Apetrei și Larissa Da Silva (câte unul).
Măgura este susținută în ediția 2018/2019 a Ligii Florilor de Cargo Trans Cisnădie, Azets, Swoboda, Sobis și Remomag.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia