Tribuna
PNL
Liga a IV-a: FC Hermannstadt, cantonament tocmai la Balta Albă!
Ovidiu BOICA
2040 vizualizari
Liga a IV-a: FC Hermannstadt, cantonament tocmai la Balta Albă!
Liderul Ligii a IV-a Sibiu va efectua, în februarie, un stagiu de pregătire în apropiere de Brăila.

~FC Hermannstadt, liderul autoritar al Ligii a IV-a sibiene, va merge în cantonament la Balta Albă (judeţul Buzău), în apropierea Brăilei. Stagiul de pregătire se va derula în perioada 4-15 februarie.
Echipa sibiană îşi va relua pregătirile miercuri, 13 ianuarie, primul antrenament fiind programat la ora 16:00. Până la plecarea în cantonament, FC Hermannstadt va susţine două meciuri de verificare, în 26 ianuarie, la Rm. Vîlcea, cu echipa lui Alexandru Pelici, locul 2 în Seria a II-a a eşalonului secund, şi în 30 ianuarie, tot în deplasare, la Ighiu, cu echipa locală Performanţa, din Liga a IV-a Alba. La revenirea din cantonamentul de la Balta Albă, sibienii vor mai juca o "dublă" cu echipa din Sebeş şi returul cu Performanţa Ighiu. Nu este exclus ca, pe lângă aceste amicale, să mai apară şi altele.
În privinţa noutăţilor din lot, FC Hermansstadt şi-a asigurat până acum serviciile jucătorilor Andrei Mărginean (ASC Pianu), fost junior la CSU Voinţa, Lucian Bîgu, Alin Coconu şi Vlaic (Şeica Mare).
"Vom relua pregătirile pe 13 ianuarie. După trei săptămâni de pregătire în localitate vom merge într-un cantonament la Balta Mare. Avem programate şi câteva meciuri de verificare. Sperăm ca pregătirea de iarnă să decurgă bine, să fim feriţi de accidentări, iar la reluarea campionatului să fim în cea mai bună formă", a declarat antrenorul Jan Gavrilă.






comentarii
2 comentarii

Seaman cu o DEPORTARE (cea din Baragan era celebra).
Comuna Balta Alb?, Buz?u - Wikipedia
La sf
Georg
09.01.2016 15:03
Cand platesti tu atunci sa comentezi !!!Si studiaza in continuare istoria si lasa sportul....
cosmin
11.01.2016 23:48
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA