logo
Liga 3 / Flacăra Horezu - FC Hermannstadt 2 1-1 / Au stins Flacăra
b.o.n.
1303 vizualizari
Liga 3 / Flacăra Horezu - FC Hermannstadt 2 1-1 / Au stins Flacăra
Echipa a doua a clubului sibian a fost aproape de o mare surpriză pe terenul uneia dintre echipele care visează la promovare. FC Hermannstadt 2 a deschis scorul în final la Horezu, dar a fost egalată în prelungiri. Golul sibienilor a fost marcat de Loren Niță. Gazdele au trimis de 3 ori în transversală.

 

La o săptămână distanță după corecția dură aplicată de Alexandria, pe ”Obor”, scor 6-1, tinerii jucători sibieni au produs surpriza, la Horezu. FC Hermannstadt 2 a ținut-o în șah pe ocupanta locului 3 în Seria a III-a, Flacăra, iar la final a obținut un punct, după ce a fost la câteva zeci de secunde distanță de o victorie mare.

Gazdele au irosit două ocazii mari în prima repriză, prin jucătorul-antrenor Adrian Popa și Raul Nistor.

La jumătatea părții a doua, ”zidul” format din Răzvan Lungu și Bogdan Popescu s-a opus șutului lui Cioablă, din centrul careului de 16 metri.

Ce-i drept, sibienii au avut și noroc. Samson a trimis în transversală, apoi Cioablă a reluat în pasă, dar golul a fost anulat pentru fault în atac. Același Samson a șutat din unghi, mingea a fost deviată și a șters transversala, apoi Bordean a îndepărtat pericolul.

Cu 3 minute înainte de final, internaționalul de juniori Loren Niță a scăpat pe dreapta și l-a învins pe Florin Matache cu un șut din interiorul careului mare. 

Ciorgovean a mai fost salvat o dată de transversală, dar n-a mai avut ce face la o fază ăn care Cioablă a trimis în fața porții pentru Cristian Munteanu, care a egalat, în prelungiri.

FC Hermannstadt: Ciorgovean - R. Lungu, Bordean, Lăcău, Belașcu - Popescu, Hodea - Stanciu, Niță, Scarlat - Sumanariu. Au mai evoluat Solomon, Străulea și Panțiru.

”Cu un pic de atenție, surpriza putea fi și mai mare. Adevărul este că am muncit mult. În a doua repriză am avut și puțină șansă. Flacăra este o echipă foarte bună, cu jucători valoroși. În tur, la Sibiu, puteam câștiga. Am fost egalați în ultimul minut. Fotbalul e uneori în compensație. Ne bucurăm, pentru că venim după un rezultat dezastruos. Noi avem numai copii în echipă. Unul e din '98, restul sunt din 1999, 2000, 2001 și chiar 2003. Acest rezultat ne dă un pic de încredere”, a declarat, la finalul meciului, Jan Gavrilă, antrneorul principal al FC Hermannstadt 2.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia