Tribuna
Kudokai dă startul campaniei ”Sportul pentru toți”. Cursuri gratuite pentru copii și tineret
Ovidiu BOICA
1809 vizualizari
Kudokai dă startul campaniei ”Sportul pentru toți”. Cursuri gratuite pentru copii și tineret

Kudokai, cel mai dotat centru de arte marțiale și de pregătire specifică din Sibiu, care dispune de condiții extraordinare de antrenament, cu echipament specific acestor activități, deschide campania ”Sportul pentru toți”. Oficialii clubului sibian au gândit acest proiect îngrijorați fiind de numărul tot mai mic al copiilor care practică sportul în ultimii ani. Prin campania ”Sportul pentru toți”, Kudokai privește ca pe o provocare duelul de la distanță cu... jocurile video, calculatoarele și telefoanele mobile.

”Cu toții am observat că, în ultima vreme, tot mai mulți copii sunt atrași de gadgeturi, stau cu orele pe telefoanele mobile, pe tablete sau calculatoare, ori în fața micilor ecrane. Cei care practică sportul sunt tot mai puțini de la an la an. Tocmai de aceea am pus bazele acestei campanii, care se adresează tuturor celor care au împlinit 12 ani, cu precărere copiilor și tinerilor. Eu am trei copii, doi băieți și o fată. Toți trei practică sportul de performanță și sunt mândru de asta”, a declarat managerul clubului Kudokai, Adrian Mihai.

Campania ”Sportul pentru toți” a debutat deja. Zilnic, începând cu ora 20:00, la Centrul Kudokai, situat pe B-dul Victoriei, nr. 42, la etajul al doilea, deasupra magazinului Carrefour, față în față cu bazinul de înot Olimpia, se derulează cursurile, după următorul program: luni și miercuri, antrenamente de kickboxing; marți și joi, antrenamente funcționale, iar vineri, cele de autoapărare.

”E pentru prima dată când se aplică, la Sibiu, noua metodă de pregătire fizică denumită ”antrenament funcțional”, care necesită echipament și aparatură specială gen TRX, Ketllebells, Battle Ropes, Tractions Bars, T-Bar, Core Hammer & Truck Tire, Fitness Bags, Bulgarian Bags și The Speed Burning Mach. Antrenamentele funcționale sunt un mod eficient de a arde caloriile și de a aduce corpul la o condiție fizică de invidiat, având în vedere că, prin lucrul la aparate, se sculptează și masa musculară. Prin cursurile de autoaparare urmărim ca fiecare dintre cei care le vor urma să învețe să se apere în caz de pericol iminent, iar kickboxingul este o disciplină care te provoacă să te autodepășești”, a mai spus Adrian Mihai.

Cei care doresc săurmeze cursurile campaniei ”Sportul pentru toți” se pot adresa direct la Centrul Kudokai sau la numărul de telefon 0744/354593.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia