logo
Juventus Sibiu, medalie de bronz în Liga Campionilor la minifotbal
Ovidiu BOICA
2855 vizualizari
Juventus Sibiu, medalie de bronz în Liga Campionilor la minifotbal
Echipa sibiană a câştigat finala mică la loviturile de departajare în faţa unor altor români, cei de la Tranzmannschaft, scor 3-2.

 

România a dominat ediţia din acest an a Ligii Campionilor la minifotbal, jumătate din cele 8 echipe aliniate la start de ţara noastră ajungând în semifinale. Practic, încă din penultimul act se ştia că trofeul va fi ridicat deasupra capului de jucătorii unui team din ţara noastră.
Printre cele 4 semifinaliste s-a numărat şi Juventus Sibiu, echipă care, în optimi, trecuse de KCM 2000 Group Plovdiv cu 5-2, iar în sferturi a obţinut victoria la "masa verde" deoarece FC Ecolux, o echipă din Republica Moldova, a folosit jucători fără drept de joc în competiţiile de amatori.
Juventus Sibiu a jucat semifinala cu MAV Timişoara, campioana en-titre a României, care avea să şi câştige trofeul, iar în finala mică "zebrele" s-au impus cu 3-2, la loviturile de departajare, în faţa celor de la Tanzmannschaft Bucureşti, după ce, la finalul timpului regulamentar, era 1-1.
Juventus Sibiu a participat la turneul final al Ligii Campionilor din postura de finalistă a Cupei României, performanță reușită la Sibiu. Cea mai titrată echipă românească la EMF Champions League, alături de MAV Sports Timișoara, a obținut locul 2 la Maribor, în 2016, și locul 4 la Terme Catez, în 2017. În lot sunt incluși vicecampionii europeni de la Kiev, Mircea Popa și Gabriel Tănase, precum și antrenorul principal al naționalei României, Marius Mitu, conform campionateminifotbal.ro. Lotul de jucători este alcătuit din Ilie Anton, Ionuț Neacșa, Mircea Risti, Ionuț Frățilă, Gabriel Tănase, Adrian Pavel, Marius Cosovanu, Mircea Popa, Nicolae Popa, Marius Mitu și Nicolae Grigore. Staff: Massimo Spagli.
Echipa MAV Sport Timişoara a câştigat Liga Campionilor la minifotbal, disputată în oraşul sloven Terme Catez, după ce a învins în finală pe Coriolan Bacău cu 2-1, după lovituri de departajare, scorul fiind egal, 0-0, la finalul timpului regulamentar.
Câştigarea Ligii Campionilor completează performanţa reuşită de minifotbalul românesc la Kiev, unde echipa României a încheiat pe locul 2 la Campionatul European 2018.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia