Tribuna
Astra film
Juniorii din Tălmaciu, sezon excelent. Locul 5 la nivel național
Ovidiu BOICA
1439 vizualizari
Juniorii din Tălmaciu, sezon excelent. Locul 5 la nivel național
După ce au câștigat Campionatul Județean, tinerii pregătiți de Adrian Bârză au terminat pe locul secund ”zona”, iar în clasamentul final au încheiat sezonul pe un onorant loc 5. Sibianul Flavius Teodorescu a fost declarat cel mai bun jucător U19.

 

Echipa de juniori U19 a Asociației Sportive FC Tălmaciu a câștigat Campionatul Județean, ediția 2018/2019. Tinerii fotbaliști pregătiți de Adrian Bârză au acumulat 45 de puncte în 20 de meciuri, cu 3 mai multe decât următoarea clasată, Păltiniș Rășinari. Tălmaciul a avut cel mai bun atac (73 goluri) și cea mai bună apărare (24) din cele 6 echipe înscrise în Campionatul Județean U19. În urma acestei performanțe, echipa lui Adrian Bârză și-a câștigat dreptul de a juca barajul pentru turneul semifinal, cu LPS Tg. Mureș. În deplasare, Tălmaciul a făcut 1-1, apoi a câștigat cu 3-2 returul susținut pe teren propriu, iar în urma acestei ”duble” și-a obținut dreptul de a merge la turneul zonal, fiind distribuită în serie cu Olimpia Aiud, Olimpia Zărnești, CS Ineu și CSM Victoria Carei.
FC Tălmaciu a câștigat cu 3-2 meciul cu formația din Carei și cu 2-0 cel cu CS Ineu, pierzând celelalte două partide, 4-1 cu Olimpia Zărnești și 3-2 cu Olimpia Aiud. Sibienii au încheiat sezonul pe locul secund în ”zona” Ardeal.
  • ”Suntem mândri că am pus Tălmaciul pe harta fotbalului românesc. A fost un sezon fabulos. La această competiție au participat aproximativ 400 de echipe, î Campionatele Județene, în prima fază. Noi am câștigat Campionatul Județean U19 Sibiu, apoi am susținut un baraj cu LPS Tg. Mureș, iar în urma acestuia am ajuns la turneul zonal, unde am câltigat două din cele 4 meciuri, clasându-ne pe locul secund, după Olimpia Aiud, și pe un mai mult decât onorant loc 5 la nivel național. Mulțumim pentru sprijin Primăriei Talmaciu, Consilului Local Tălmaciu și tuturor celor care ne-au fost alături ne-a lungul întregului sezon. Dedicăm aceste rezultate tuturor tălmăcenilor în general și Soniei în special”, a spus antrenorul Adrian Bârză.
Golgeterul echipei sibiene, Flavius Teodorescu, a fost declarat cel mai bun jucător la acest nivel din Campionatele Județene. ”Flavius e cel mai bun din cei aproximativ 10.000 de jucători U19, la acest nivel. El a fost remiat chiar de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu”, a mai afirmat Bârză.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia