Sport şi modeling la Shopping City Sibiu">
logo
"Junior Sports Day", sâmbătă, 22 aprilie: Sport şi modeling la Shopping City Sibiu
b.o.n.
1755 vizualizari

A doua ediție a evenimentului "Junior Sports Day", organizat în colaborare cu Școala de Modelling "Cleopatra Popescu", se desfășoară sâmbătă, 22 aprilie, începând cu ora 16:00. Evenimentul își propune stimularea și promovarea activităților sportive în rândul copiilor. 

Cluburile sportive din Sibiu participante (Terasportika, Kudokai Sibiu, Miado's Judo Club, Forever Dance, Young Balet, Ansamblul de Dansuri Populare Cetatea Slimnicului) oferă celor prezenți demonstrații de karate, kickboxing, judo, autoapărare, dans sportiv și de societate, balet, dansuri populare, iar micile modele ale Școlii de Modeling "Cleopatra Popescu" prezintă ultimele tendințe în materie de echipamente sportive pentru copii.
În cadrul "Junior Sports Day", Shopping City Sibiu organizează  și concursuri cu premii constând în vouchere de cumpărături oferite de partenerii evenimentului, Just Kidding, Hervis, Decathlon și Business Café.

Pe 29 aprilie, începând cu ora 15:00, în zona de cafenele și restaurante, are loc Cupa de primăvară PUMA la taekwondo, un sport de luptă modern și o metodă de autoapărare. Evenimentul este organizat împreună cu clubul PUMA Sibiu. Accesul la această competiție sportivă dedicată  adulților și copiilor este gratuit.
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Gaudeamus

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
carrefour
Licitatie publica

accentmedia