logo
Judoka de la Miado's, recital la... festival
Ovidiu BOICA
1890 vizualizari
Judoka de la Miado's, recital la... festival

Micuţii sportivi pregătiţi de prof. Andreea Ionaş au lăsat o impresie bună şi la Festivalul de Judo desfăşurat weekendul trecut, în Capitală. Şapte dintre judoka de la Miado's au urcat pe podiumul competiţiei la care au fost prezenţi peste 1.000 de sportivi de la aproximativ 50 de cluburi de profil din întreaga ţară.
Dintre copii de 2009 şi 2010, Tudor Trif a câştigat categoria 22 kg, iar Paul Frăţilă şi Alexandra Burjan s-au clasat pe locul secund la 24 kg, respectiv 36 kg. David Cantor a încheiat concursul pe 5 la 30 kg, iar Titus Mihai, deşi nu s-a descurcat rău, n-a intrat în primii trei la categoria 27 kg.
La 2007/2008, Sebastian Petrescu şi Alexandra Trif au terminat pe primul loc la 27 kg, respectiv 40 kg. Petrescu a fost urmat pe podium d eun alt sibian, Iustin Bucea. Raul Frăţilă s-a clasat pe locul 3 la 42 kg, iar Marcus Mihai a fost al cincilea la 42 kg. La 29 kg, Miado's a mai fost reprezentat de Irina Cîndea şi Teodora Frăţilă.
Singura reprezentantă a clubului sibian la 2005/2006, Ştefania Opriş, a ocupat, la finalul competiţiei, locul 5 la 36 kg.
"Încă o dată am demonstrat că indiferent de categoria, de importanţa competiţiei la care ne prezentăm, obţinem câteva medalii. Copii aceştia cresc de la un concurs la altul, prind experienţă. Îi felicităm pentru rezultatele de la Festivalul de Judo şi pentru toate performanţele obţinute în acest an. Le mulţumim pentru că ne-au făcut să fim mândri de ei. Le mulţumim, de asemenea, părinţilor şi nu în ultimul rând Primăriei Municipiului Sibiu, Assault Security şi Boromir - Feleacul pentru sprijin", a declarat vicepreşedintele clubului Miado's, Dorin Savu.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia