Tribuna
Jucătorii lui FC Hermannstadt au intrat pe mâna experților nutriţionişti
Ovidiu BOICA
3825 vizualizari
Jucătorii lui FC Hermannstadt au intrat pe mâna experților nutriţionişti
Fiecare jucător a fost atent măsurat, cântărit, evaluat și chestionat de reprezentantele unuia dintre sponsori, Natur House, despre obiceiurile sale alimentare. În funcție de toate aceste date fotbaliştii au primit recomandări menite să îi ajute să își atingă potențialul maxim.

Pentru fotbaliştii echipei sibiene, aflaţi în cantonament, ziua de ieri a început cu o şedinţă de... consiliere pe teme de nutriţionism. Reprezentantele unuia dintre sponsorii echipei, Natur House, i-au consultat pe jucătorii echipei FC Hermannstadt pentru a-i ajuta să își atingă potențialul fizic maxim.
Fotbaliştii au fost sfătuiţi cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare, cum să mențină un stil de viață sănătos, primind totodată invitația de a participa la ședințe de consiliere gratuită pe toată durata sezonului competiţional.
“Suntem foarte mulțumiți de atitudinea pozitivă a băieților faţă de o alimentație sănătoasă. În urma evaluărilor de astăzi le vom pregăti jucătorilor diete personalizate și suplimente alimentare marca Natur House, special concepute pentru sportivi care să îi ajute să obțină rezultate chiar mai bune pe viitor. Sunt sigură că parteneriatul dintre Natur House si FC Hermannstadt va aduce și o creștere a performanțelor fizice ale jucătorilor”, a declarat Camelia Sâncelean, nutriționistă Natur House.
Parteneriatul dintre FC Hermannstadt şi Natur House promovează activ un stil de viață sănătos și sportul.
 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA