logo
Ionuţ Lupescu vine la Sibiu
Ovidiu BOICA
1640 vizualizari
Ionuţ Lupescu vine la Sibiu
Candidat la funcţia supremă a Federaţiei Române de Fotbal, fostul component al Generaţiei de Aur se va întâlni, joi dimineaţa, la Hotelul Hilton, cu reprezentanţii echipelor din judeţ.

 

Primul candidat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal care vine la Sibiu este Ionuţ Lupescu. "Kaiserul", care şi-a anunţat astăzi oficial candidatura la şefia FRF, va fi prezent, joi dimineaţa, de la ora 9:00, la Hotelul Hilton din Sibiu, pentru întâlnirea cu reprezentaţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sibiu şi au reprezentanţilor cluburilor cu drept de vot la alegerile din 18 aprilie.
Ionuţ Lupescu a făcut anunţul că şi-a depus oficial candidatura la funcţia supremă a federaţiei de specialitate prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook. Principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu a explicat în mesaj comportamentul său de-a lungul campaniei, dar şi metodele pe care le foloseşte în drumul spre şefia fotbalului românesc.

  • "Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arăt-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", a scris fostul mijlocaş pe pagina personală de Facebook.

Într-o intervenţie la ProSport LIVE, Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu, a oferit ultimele informaţii despre campania pe care o duce înainte de alegerile de la FRF.
"Reacţiile sunt foarte bune. Oamenii participă la discuţii, îşi doresc o schimbare şi îmi dă mie încredere că am luat decizia corectă de a reveni în fotbalul românesc. Eu încerc să-i cunosc pe cei pe cre i-am întâlnit. Pe jumătate dintre ei îi cunosc, pe ceilalţi nu. Sunt foarte multe diversiuni, că vreau să schimb, că vreau să nenorocesc pe toată lumea, dar după ce mă întâlnesc îmi spun că le-am schimbat impresia. Cred că i-am convins într-o mare măsură. În mare parte m-am întâlnit cu toţi, în proporţie de 98%. Am acoperit sudul şi vestul României, după care ne vom ocupa de Ardeal", a declarat Lupescu la ProSport LIVE.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia