Tribuna
PNL
Ioan Mărginean, preşedintele Gazului Metan, a dezvăluit ce a scris Istvan Kovacs în raport: "Mi-a bătut obrazul, spunându-mi că este o nesimţire ce fac eu în acest meci"
Ovidiu BOICA
4143 vizualizari
Ioan Mărginean, preşedintele Gazului Metan, a dezvăluit ce a scris Istvan Kovacs în raport:
"Centralul" Istvan Kovacs a relatat în raportul de arbitraj incidentul în urma căruia l-a eliminat pe antrenorul formaţiei Gaz Metan, Edward Iordănescu, în meciul cu CFR Cluj.

 

"În pauza jocului, pe tunelul care duce la vestiare, antrenorul echipei oaspete, Edward Iordănescu, s-a oprit să-mi reproşeze cartonaşul galben pe care i l-am acordat lui în prima repriză, în minutul 30, pentru proteste la decizia arbitrului, întrebându-mă de ce îmi bat joc de munca sa şi spunându-mi să-l las să lucreze. Prima dată i-am atras atenţia că poate să se oprească din a protesta, pentru că i-am înţeles mesajul. Dar, domnul Iordănescu a continuat, mi-a bătut obrazul, spunându-mi că este o nesimţire ce fac eu în meciul de astăzi (n.a. duminică). I-am comunicat că, în repriza a doua, nu mai are voie să stea pe banca de rezerve, pentru proteste repetate la adresa arbitrului, fiind deja avertizat în prima repriză", a citit, la Pro X, preşedintele clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, din raportul arbitrului.
Mărginean a precizat că Iordănescu va plăti amenda pe care o va primi din partea Comsiie de Disciplină. "Ne vom duce la comisii şi ne vom judeca în baza acestui raport. Ce scrie arbitrul este sfânt, astea-s regulamentele. Ce să fac eu? Mai îmi trebuia şi beleaua asta pe cap acum... Acum, vine o amendă uriaşă pentru că este recidivist, pe care o să o suporte domnul Iordănescu, pentru că eu sunt în reorganizare", a continuat Mărginean.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA