Tribuna
Înfrângere la o diferenţă de două goluri pentru HC Sibiu la Tg. Jiu
Ovidiu BOICA
1325 vizualizari
Înfrângere la o diferenţă de două goluri pentru HC Sibiu la Tg. Jiu
Handbaliştii pregătiţi de Matei Damian şi Dorin Purcărea au pierdut cu 36-34 meciul susţinut pe terenul uneia dintre echipele de pe podiumul clasamentului Seriei B.
 
HC Sibiu a pierdut jocul susţinut, duminică, la ultima deplasare din aceast sezon. "Urşii" au cedat la o diferenţă de două goluri la Tg. Jiu, în faţa ocupantei locului 3 în clasamentul Seriei B a eşalonului secund. După 60 de minute, CSU "C-tin Brâncuşi" s-a impus cu 36-34.
Sibienii au făcut o primă repriză mai modestă, la finalul căreia erau conduşi cu 7 goluri. Partea a doua a jocului a început de la scorul de 22-15 pentru gorjeni, care s-au desprins şi mai mult în primele 10 minute din repriza secundă, când ecartul era de 10 goluri (27-17).
În timpul rămas, pe fondul unei apărări mai avansate, handbaliştii sibieni au reușit să revină în joc şi să se apropie la două goluri, în final (36-34).
  • "Am avut o primă repriză slabă. Am fost conduși cu 7 goluri la pauză, apoi adversarul a reușit să se desprindă şi mai mult, ajungând să ne conducă cu 10 goluri. Am reușit însă să revenim în joc, băieții au fost mai concentrați în ultima parte a meciului și am reușit să ne apărăm mult mai bine, mai avansat. Am recuperat, dar din păcate a fost prea târziu”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.
Cel mai bun marcator al formației sibiene în partida de la Tg. Jiu a fost Ovidiu Pasere, cu 8 goluri. Pentru HC Sibiu au mai înscris Robert Micloș (7), Radu Apolzan (5), Mihai Blaga și Radu David (câte 4), Bogdan Verza și Răzvan Briotă (câte 3).
În urma acestei partide, HC Sibiu se află pe locul 9 în clasamentul Seriei B a Diviziei A, cu 24 de puncte. 
Ediţia de campionat 2017/2018 se încheie în această săptămână, cu meciurile etapei a XXII-a. Handbaliștii sibieni vor primi vizita celor de la CSM Școlar Reșița, duminică, 20 mai, în Palatul Sporturilor "Transilvania".
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA