logo
Hermannstadt Sport Pub, a doua casă a "alb-roşilor"
Ovidiu BOICA
1851 vizualizari
Hermannstadt Sport Pub, a doua casă a
Pe lângă stadion, suporterii sibieni au acum un loc unde se pot întâlni cu jucătorii favoriţi. Hermannstadt Sport Pub, Fan Club-ul "alb-roşilor", a fost inaugurat, ieri, după victoria cu Academica Clinceni.
Hermannstadt Sport Pub este, începând de ieri, locul în care suporterii sibieni se vor putea întâlni cu jucătorii favoriți și vor putea viziona meciurile echipei FC Hermannstadt, și nu numai. La inaugurarea acestui Fan Club, alături de suporteri au fost prezenți, oficialii, antrenorii și jucătorii echipei sibiene.
”Suntem mereu cu voi / Să aveți încredere în noi”, au scandat fanii, în momentul în care președintele FC Hermannstadt i-a înmânat gazdei, omul de afaceri Ciprian Turcu, cel care a avut nițiativa înființării acestui Fan Club, un tricou oficial al echipei, înrămat și cu autografele tuturor jucătorilor din lot. ”Este un moment deosebit în activitatea clubului nostru, un club tânăr, după cum știți, care acum doi ani și ceva își începea activitatea în Liga a IV-a. Am făcut între timp pasul la Liga 3, acum suntem în Liga 2 și sperăm să ajungem acolo unde cu toții ne dorim, adică în Liga 1, în elita fotbalului din România. Suntem la prima întâlnire cu galeria noastră. Le mulțumim acestor băieți minunați care au ales să se alăture ”proiectului FC Hermannstadt”. Este un lucru deosebit. Ne aliniem acelor cluburi puternice din țară care au galeria alături nu numai acasă, ci și afară. Știm că este un efort deosebit din partea dumneavoastră. Vă mulțumim, vă apreciem, vă iubim și vă dorim alături de noi. Mulțumim gazdelor noastre, lui Ciprian Turcu pentru faptul că a investit în acest loc. Este a doua casă pentru noi. În afara stadionului, ne dorim să fim prezenți aici cât mai mult timp. Ne putem întâlni cu galeria, cu iubitorii de fotbal din Sibiu, pentru a crea evenimente împreună, pentru noi și pentru Sibiu. Sper ca, de acum încolo, în acest loc să ne vedem cât se poote de des, să petrecem împreună, atât la bine, cât și la rău”, a spus președintele clubului sibian, Teodor Birț, cu această ocazie.
Hermannstadt Sport Pub este situat în Sibiu, pe str. Dorului, la nr. 20.
 
Foto: Cosmin Călinescu
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia