logo
HC Sibiu, victorie în faţa ocupantei locului secund din grupă
Ovidiu BOICA
1196 vizualizari
HC Sibiu, victorie în faţa ocupantei locului secund din grupă
"Urşii" s-au impus la diferenţă de un gol, în Sala "Transilvania", cu HC Szejke Odorhei.

 

Handbaliştii sibieni au obţinut victoria la capătul primului meci oficial susţinut pe teren propriu în 2019. Miercuri seara, jucătorii lui Matei Damian şi Dorin Purcărea au câştigat cu 28-27 în faţa ocupantei locului secund din grupă, HC Szejke Odirhei.

Echipa sibiană a avut avantaj de un gol la pauză (14-13), la capătul unei reprize echilibrate. În partea a doua, formaţia vizitatoare a reuşit pentru moment să preia conducerea, dar "urşii" au răsturnat situaţia de pe tabelă şi s-au impus în cele din urmă cu 28-27.

  • "Așa cum spuneam și înaintea jocului, ne așteptam la un meci foarte dificil, echilibrat. Știam că echipa oaspete e o echipă bună, disciplinată, care venea la noi să ia toate punctele puse în joc. Ne-am pregătit bine jocul, am avut tot lotul apt pentru acest joc și, implicit, mai multe soluții. Am arătat ca o echipă, am avut încredere în jocul nostru pentru că au fost momente mai grele în joc, când oaspeții au luat conducerea, și acolo nu am cedat cum făceam în alte partide. Îi felicităm pe toți băieții pentru determinarea și caracterul arătat în joc și le mulțumim mult suporterilor noștri pentru sprijin”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

Principalul marcator al HC Sibiu a fost Radu David, care s-a remarcat cu 12 goluri. Pentru echipa lui Matei Damian şi Dorin Purcărea au mai înscris Răzvan Briotă, Mihai Blaga și Robert Micloș (câte 4 goluri), Ovidiu Pasere (3) şi Horațiu Căpățînă (unul).

În etapa următoare, HC Sibiu joacă în deplasare cu CS Minaur Baia Mare, sâmbătă, 23 februarie. 

 

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia