logo
HC Sibiu, înfrângere la limită, la Baia Mare
b.o.n.
768 vizualizari
HC Sibiu, înfrângere la limită, la Baia Mare
HC Sibiu a pierdut la diferenţă de un gol partida din etapa a XIV-a Diviziei A. Handaliștii sibieni au cedat cu scorul de 28-27 pe terenul formaţiei CS Minaur II Baia Mare II.

 

După ce, în tur, s-au impus, pe teren propriu, la o diferență de 7 goluri în meciul cu CS Minaur II (30-23), jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea nu au mai reușit să repede figura și în partida disputată în deplasare. Handbaliștii sibieni au mers la Baia Mare deciși să ofere un joc bun și să își adjudece a doua victorie din acest sezon în fața celor de la CS Minaur II, însă au cedat prima repriză, gazdele intrând cu un avans de 3 goluri la pauză, 13-10. HC Sibiu a încercat să revină în partea secundă, însă meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 28-27.
"Am pierdut această partidă la o diferență de un punct, scor 28-27. Am făcut o primă repriză slabă, am intrat la pauză conduși, iar în cea de-a doua parte am alergat după egalare. Am avut multe ratări și nu am reușit acest lucru, din păcate. Urmează să ne concentrăm asupra următorului meci din campionat, cel cu ADEP Satu Mare”, a declarat Matei Damian, antrenorul HC Sibiu. 
Pentru HC Sibiu au marcat Radu David (9 goluri), Adrian Pasere (6), Mihai Blaga (6), Lucian Apolzan (3), Robert Fekete, Bogdan Verza şi Robert Micloș (câte unul).
În etapa următoare, HC Sibiu revine pe teren propriu. Handbaliștii sibieni vor juca o nouă partidă în Sala "Transilvania", în compania celor de la ADEP Satu Mare.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia