Tribuna
HC Sibiu - ADEP Satu Mare 35-18: S-au distrat cu ”lanterna”
Ovidiu BOICA
1104 vizualizari
HC Sibiu - ADEP Satu Mare 35-18: S-au distrat cu ”lanterna”
HC Sibiu a câştigat fără niciun fel de probleme meciul disputat duminică, în Palatul Sporturilor "Transilvania", cu ADEP Satu Mare, scor 35-18.
Handbaliştii sibieni pregătiţi de Matei Damian au obţinut o nouă victorie la scor în campionat. Duminică, HC Sibiu a câştigat la o diferenţă de 17 goluri meciul disputat, în Palatul Sporturilor "Transilvania", cu ultima clasată, ADEP Satu Mare.
"Urşii" au avut avantaj pe tabelă din primul până în ultimul minut. Sibienii au avut 6-1 în debut, iar la jumătatea întâlnirii conduceau deja cu 21-10. Diferenţa pe tabelă a continuat să crească şi în partea a doa a jocului, spre bucuria celor din tribune, printre care s-au aflat foarte mulţi copii, inclusiv cei din clasa a II-a E a Şcolii Gimnaziale "N. Iorga" din Sibiu, care au venit la meci însoţiţi de părinţi şi de învăţătoarea Monika Pascu, aceştia scandând şi încurajându-i pe handbaliştii lui Matei Damian pe tot parcursul întâlnirii.
În cele din urmă, HC Sibiu s-a  impus cu scorul de 35-18, reușind a doua victorie consecutivă pe teren propriu din returul Diviziei A.
"Meciul a fost așa cum ne așteptam. Am avut un adversar care nu ne-a pus foarte mari probleme, ne-am desprins de la început. Singurul lucru care nu m-a mulțumit e faptul că nu am păstrat ștacheta sus, nu am fost foarte concentrați, scorul putea să fie mai mare. Trebuie să fim concentrați, pentru că ne așteaptă partide foarte grele, în deplasare la Sighișoara și apoi acasă, în compania celor de la Cluj. Trebuie să abordăm toate partidele cu seriozitate, să fim de la început și până la sfârșit cât se poate de concentrați și seriosi”, a spus antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.
Pentru HC Sibiu au marcat Răzvan Briotă (6 goluri), Robert Fekete (6), Ovidiu Pasere (5), Bogdan Verza (5), Mihai Blaga (3), Darius Apolzan, Radu David, Robert Micloș, Adrian Cerghit (câte două), Klaus Ungar şi Andrei Sora (câte unul).
În etapa următoare, HC Sibiu joacă în deplasare, pe terenul celor de la CNE Sighișoara.
 
Meciuri demonstrative de minihandbal mixt
Ziua de duminică a fost una specială pentru micii handbaliști de la HC Sibiu și CSȘ Sibiu. De la ora 14:30, șase echipe de fete și băieți cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani s-au duelat pe parchetul Palatului Sporturilor "Transilvania", pe cele două terenuri amenajate special pentru ei. La final, au primit de la jucătorii HC Sibiu tricouri și calendare cu însemnele clubului.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia