logo
spartan
HC Sibiu - ACS Potaissa 2 Turda 29-23 / Începe urcușul!
b.o.n.
610 vizualizari
HC Sibiu - ACS Potaissa 2 Turda 29-23 / Începe urcușul!
Handbaliștii sibieni au obținut al doilea succes consecutiv în campionat, după cel cu liderul CSM Oradea (32-29), rezultat în urmă căruia părăsesc ultimul loc al clasamentului Seriei D. ”UrșiI” s-au impus la o diferență de 6 goluri, joi seara, în Sala ”Transilvania”, în fața noii ”lanterne”, ”satelitul” Potaissei.

 

Echipa sibiană a bifat al doilea succes la rând în campionat și au părăsit ultimul loc. ”Urșii” s-au impus cu 29-23 în fața celor de la Potaissa 2 Turda, pe care i-au ”proiectat” după prima etapă a returului 1 în subsolul clasamentului.

După o primă repriză echilibrată, câștigată la diferență de un gol, sibienii s-au desprins la reluare. Începând cu minutul 49, jucătorii lui Matei Damian și Dorin Purcărea au marcat de 4 ori consecutiv, tabela indicând cea mai mare diferență de până acum, 26-20. Ecartul de 6 lungimi s-a menținut și la final.

”Este o victorie foarte bună pentru clasament și pentru moral. Am avut în față o echipă tânără, care și-a jucat șansele până în ultimele minute, dar pe care am reușit până la urmă să o învingem. A fost un meci mai greu decât ne așteptam, așa cum s-a văzut la început, astfel că pe un fond de relaxare a noastră, ne-am făcut jocul mai greu decât ne-am fi așteptat. Important este, totuși, că am obținut cele 3 puncte. Așteptăm meciul următor cu multă nerăbdare și să sperăm că, pe lângă cele 7 puncte, vom mai adăuga încă trei și vor mai veni și altele pentru a reuși să urcăm în clasament”, a declarat, la finalul meciului, Dorin Purcărea, antrenorul echipei sibiene.

HC Sibiu va juca următorul meci tot pe teren propriu. Handbaliștii sibieni vor primi vizita formației HCM Sighișoara, duminică, 11 noiembrie, de la ora 16:00.

 

Radu David, 11 goluri

Principalul marcator al formației sibiene în partida cu AHC Potaissa 2 Turda a fost Radu David, cu 11 reușite. David a fost secondat de Ovidiu Pasere, cu 8 goluri. Pentru HC Sibiu au mai marcat Horațiu Căpățână (4 goluri), Robert Micloș, Răzvan Briotă (câte două), Raul Muntean și Mihai Blaga (câte unul).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia