Tribuna
BRD Sibiu Challenger
Hănescu, faţă în faţă cu un alt român
Hănescu, faţă în faţă cu un alt român
Turneul internaţional de la Sibiu programează, astăzi, un nou meci atractiv între 2 români, Florin Mergea şi Victor Hănescu.
După ce a trecut de Victor Crivoi în 3 seturi, 1-6, 6-4, 6-1, în urmă cu două zile, favoritul numărul 2 al BRD Sibiu Challenger, Victor Hănescu, are parte, astăzi, de o confruntare cu un nou român. Hănescu îl va înfrunta pe un alt component al echipei de Cupa Davis a României, un specialist la dublu, Florin Mergea, cel care, tot marţi, trecuse lejer, în două seturi albe, de Alexandru Ghilea. Meciul este programat pentru ora 16.30, pe terenul central al Bazei Sportive Pamira.
Tot astăzi, de la ora 18.00, Florin Mergea se va afla din nou pe teren, de data aceasta pentru un meci de dublu. Românul face pereche cu Philipp Marx, cel mai bine clasat tenismen din ierarhia mondială prezent la turneul de la Sibiu, locul 80. Perechea româno-germană s-a calificat, ieri, după 6-4, 6-2 în faţa perechii sibiene Victor Cornea / Lucian Gheorghe, iar în această seară îi vor întâlni pe Alexandru Carpen (România) / Cristobal Saavedra-Corvalan (Chile). Saavedra-Corvalan  se va afla şi el la cel de-al doilea meci de astăzi pentru că, în jurul amiezii, va juca la simplu cu faoritul numărul 1, Adrian Ungur. Partida e programată pe terenul central imediat după confruntarea dintre ibericul Inigo Cervantes şi germanul Simon Greul, ce va începe la ora 11.00. Intrarea este liberă la toate meciurile.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia