logo
spartan
Grozav nu mai e dorit la Sibiu. Birț, președinte FC Hermannstadt: "Dinamo ne-a făcut un bine!"
b.o.n.
1088 vizualizari
Grozav nu mai e dorit la Sibiu. Birț, președinte FC Hermannstadt:
În urmă cu o lună, clubul sibian îi făcuse o ofertă internaționalului român, care era liber de contract la acea vreme. Ajuns între timp în Ștefan cel Mare, Grozav s-a despărțit de Dinamo în urma prestației lamentabile din meciul cu Csikszereda din Cupa României. Acum, oficialii grupării FC Hermannstadt susțin că nu mai sunt interesați de fotbalistul de 27 de ani.

 

Rămas liber de contract după ce tocmai și-a reziliat înțelegerea cu Dinamo, Gicu Grozav nu mai are porțile deschise la FC Hermannstadt. Înainte de a semna cu gruparea din Ștefan cel Mare, în urmă cu aproximativ o lună, fotbalistul originar din Alba Iulia primise o ofertă din partea sibienilor, însă în cele din urmă a preferat să se întoarcă la Dinamo. Prestația lamentabilă din meciul cu divizionara ”C” Csikszereda, în optimile de finală ale Cupei României, în care a ratat cu nonșalanță un penalti, i-a determinat pe oficialii grupării bucureștene să renunțe la serviciile sale, iar acum Grozav este din nou în situația de a-și căuta echipă, numele său fiind din nou vehiculat în orașul de pe malurile Cibinului.

Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt, a ținut să lămurească situația, afirmând pentru ProSport că Grozav nu mai prezintă interes pentru sibieni. "Nu se pune problema să mai ajungă Gicu Grozav la noi. I-am făcut o ofertă în urmă cu o lună, înainte să semneze cu Dinamo, dar acum nu am mai discutat despre un eventual transfer. Nu se pune problema.  (...) Acum, se pare că (n.a. Dinamo) ne-a făcut un bine. Cred că există un Dumnezeu al echipelor mici, al echipelor nou-promovate. Deci nu, nu ne gândim să-l aducem pe Grozav", a declarat preşedintele lui Hermannstadt, Teodor Birţ, pentru ProSport.

comentarii
1 comentarii

Grozav trebuie sa joace la Sibiu . Birt a facut o mare greseala.
Sibian
05.11.2018 20:46
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia