logo
Lovitură de teatru în Liga I!
Grigoraş pleacă de la Pandurii
Grigoraş pleacă de la Pandurii
Tehnicianul Petre Grigoraş şi-a reziliat, ieri, pe cale amiabilă, contractul cu clubul Pandurii Tg. Jiu, a declarat preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Pîrvulescu.
"Am decis să reziliem pe cale amiabilă contractul. Sincer, credeam că Petre Grigoraş va continua la Pandurii Tg. Jiu, să ducem la capăt un proiect pe care l-am început. Nu ne-am gândit la numele viitorului antrenor. Cu siguranţă în cursul zilei de astăzi (n.a. ieri) vom lua o hotărâre şi o să vedem cine va fi antrenorul echipei cel puţin pentru returul acestei ediţii de campionat", a spus Pîrvulescu, la GSP TV.
Oficialul a precizat că înlocuitorul lui Grigoraş va fi tot un tehnician român, posibil Ioan Andone, care va avea drept obiectiv clasarea pe locurile 2-4 în Liga I: "Timpul e foarte scurt şi durează până se adaptează un antrenor străin. Obiectivul este clasarea pe unul din locurile 2, 3 sau 4 şi cel mai indicat ar fi un antrenor român. E posibil să fie şi Ioan Andone, pentru că el, pe unde a fost, a avut rezultate, dar la momentul actual nu s-a pronunţat niciun nume. Probabil că în cursul zilei de astăzi sau mâine (n.a. astăzi) dimineaţă vom ajunge la un acord cu noul tehnician".
Grigoraş preluase conducerea tehnică a Pandurilor în 4 octombrie 2010. În acest sezon, după 19 etape, echipa gorjeană ocupă locul 4 în Liga I, cu 35 de puncte, la egaliate cu formaţia FC Vaslui, situată pe locul 3.
Reunirea lotului echipei pentru ultima parte a campionatului este programată astăzi.

"Am considerat că, din punct de vedere profesional şi pentru binele echipei, este mai bine aşa. Ce am discutat cu domnul Condescu rămâne între noi. Totul s-a încheiat doar ca echipa să aibă de câştigat şi sper din tot sufletul să se întâmple aşa. (...) Nu mi-a fost frică de obiectiv. Dacă mi-ar fi fost frică nu aş fi venit când echipa era pe ultimul loc cu 6 puncte după o treime de campionat. Acum, când echipa e la două puncte de locul 2, nu poţi să spui că mi-e frică de obiectiv".
Petre Grigoraşcomentarii
2 comentarii

Alo Gara ??? Imi spuneti si mie cand pleaca avionul din statia de autobuz ??? ... stiri din judetul Sibiu , chiar nimic ??? volei, handbal,baschet ... nimic nimic ??? FRUMOS !!!
ASTA DA STIRE !!!
16.01.2013 13:53
asa si cei din TG JIU fac stiri despre ce jucatori aduce pustai la medias si ce face ATAssib sibiu la baschet !! ma indoiesc :\
unu din medias
16.01.2013 22:17
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia