logo
Gaz Metan transferă un internaţional din Insulele Comore
Ovidiu BOICA
1136 vizualizari
Gaz Metan transferă un internaţional din Insulele Comore
Gruparea medieşeană şi-a prezentat, ieri, ultimele două achiziţii. Pe lângă Ionuţ Neagu, fost campion al României cu Oţelul Galaţi, în 2011, şi Steaua (2014, 2015), Gaz Metan l-a luat şi pe Nasser Chamed, un mijlocaş care are 5 selecţii în naţionala Insulelor Comore.

 

Gaz Metan şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Insulele Comore. Nasser Chamed este primul jucător din ţara sa care ajunge la o echipă din România.
Născut în Franţa, Chamed are 24 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş lateral. De-a lungul carierei, a adunat 77 de meciuri şi a reuşit 8 goluri şi 6 pase decisive în liga a doua franceză, la echipele LB Chateauroux şi Nimes Olympique. Nasser Chamed are 5 selecţii la echipa naţională a Insulelor Comore.
Insulele Comore sunt un arhipelag ce se află în largul Africii, în Canalul Mozambic ce desparte insula Madagascar de continent. Principalele insule din arhipelag sunt Grande Comore, Anjouan, Mohéli și Mayotte. Toate insulele din arhipelag sunt de origine vulcanică. Situate în Oceanul Indial, Insulele Comore au o suprafaţă de puţin peste 2.000 de kilometri pătraţi şi o populaţie de aproape un milion de locuitori. Naţionala de fotbal a Insulelor Comore ocupă locul 141 în clasamentul FIFA - Coca Cola.
 
A fost prezentat şi Ionuţ Neagu
Alături de Nasser Chamed, Gaz Metan l-a prezentat, ieri, şi pe Ionuţ Neagu, fotbalist care a semnat în urmă cu aproape două săptămâni pentru gruparea din Mediaş.
În vârstă de 27 de ani, mijlocaşul defensiv Ionuț Neagu a evoluat în sezonul trecut la formaţia cipriotă Nea Salamis, care l-a împrumutat de la Karabukspor.
Ionuţ Neagu şi-a început cariera la Oţelul Galaţi, alături de care a cucerit titlul de campion şi Supercupa României, ambele în 2011. Doi ani mai târziu, a făcut pasul la Steaua Bucureşti, actuala FCSB, unde a mai câştigat două titluri în Liga 1, în 2014 şi 2015, şi o Cupă a României, în 2015, după care s-a transferat în Turcia.
Cei doi ar putea debuta la Gaz Metan chiar sâmbătă, când e programat meciul cu FC Viitorul, campioana en-titre, pe arena de pe malul Tîrnavei Mari.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

jidvei

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia