logo
Gaz Metan îi pierde pe Eric, Alex Munteanu şi Radu Zaharia
Ovidiu BOICA
3387 vizualizari
Gaz Metan îi pierde pe Eric, Alex Munteanu şi Radu Zaharia
Celor trei jucători le expiră contractul la sfârșitul acestei luni. Ei își doresc să plece de la Mediaș. De altfel, cei trei nu au făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Serbia.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a plecat, astăzi, în Serbia, la Zlatibor, fără trei dintre jucătorii de bază, în sezonul precedent. Eric de Oliveira, Alexandru Munteanu şi Radu Zaharia nu au făcut deplasarea în cantonament. Cei trei mai au contract până pe 30 iunie şi nu doresc să continue la Gaz Metan.
Dintre jucătorii aflaţi la final de contract, Alexandru Curtean, Răzvan Pleşca şi Cristian Danci au semnat prelungirea pentru încă un sezon. Totodată, Gaz Metan s-a despărţit pe cale amiabilă de Ciprian Petre şi Dario Rugasevici.
În schimb, au mers în cantonament jucătorii transferaţi în această vară. Este vorba de Sergiu Popovici, ultima dată la FC Botoşani, precum şi Sorin Buşu şi Olivian Surugiu, care au evoluat ultima oară la Pandurii Tg. Jiu.
"O să mai apară jucători. Astăzi plecăm spre Zlatibor, în Serbia, unde am fost şi anul trecut în cantonament. Încercăm şi în acest an să ne pregătim la fel de bine. Au apărut jucători noi şi vor mai apărea şi la Zlatibor. Este o perioadă de transferuri destul de lungă, nu ne grăbim să aducem jucători. Au venit doi jucători care au fost în trecut la Pandurii, Buşu şi Surugiu. Eu cred că, încet, ne vom completa lotul şi pe 14-15 iulie să începem un nou campionat, care, cu siguranţă, va fi mult mai greu decât cel de anul trecut", a declarat tehnicianul Cristi Pustai, înainte de plecarea în cantonament.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia