logo
Gaz Metan - FC Voluntari / Stingeți ”lanterna”! Teja: ”Trebuie să marcăm!”
b.o.n.
753 vizualizari
Gaz Metan - FC Voluntari / Stingeți ”lanterna”! Teja: ”Trebuie să marcăm!”
Fotbaliștii medieșeni primesc vizita ultimi clasate, FC Voluntari, în această seară, de la ora 21:00. Mihai Teja, antrenorul principal al Gazului Metan, speră ca jucătorii săi să depășească pasa proastă și să reușească din nou să marcheze. Portughezul Fortes ar putea reveni în formula de start. În schimb, Yazalde și Caiado sunt în continuare accidentați.

 

După două remize albe, la Călărași și Chiajna, gaziștii primesc vizita ultimei clasate, FC Voluntari. Meciul are loc în această seară, pe arena de pe malul Tîrnavei Mari.

Înaintea acestui meci, antrenorul ”lupilor negri”, Mihai Teja, a declarat că pe jucătorii săi îi așteaptă un meci dificil chiar dacă întâlnesc ”lanterna”. Teja nu îi are la dispoziție pe Caiado și Yazalde, care sunt accidentați, în schimb speră în recuperarea lui Carlos Fortes, cel mai bun marcator al echipei sale în acest sezon.

”Echipa din Voluntari vine după evoluții destul de bune. Cred că, atât cu FCSB, cât și cu Dinamo, a făcut partide bune. Ilfovenii au crescut de la meci la meci, s-au omogenizat. Au mai venit și alți jucători la Voluntari, iar echipa arată mult mai bine. Așa cum am mai spus, nu este vorba despre un meci ușor. Toate meciurile sunt grele, sunt echilibrate, fiecare își dorește să câștige și fiecare poate câștiga oriunde. Deci, va fi un meci foarte greu, chiar dacă jucăm acasă. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun. În ultimele meciuri n-am mai marcat. Trebuie să fim mai atenți, să ajungem mai des în fața porții și să facem tot posibilul pentru a înscrie. S-ar putea să revină Fortes. Lipsesc doar Caiado și Iazalde, doi jucători importanți, dar sperăm ca toți ceilalți care sunt aici să își facă treaba foarte bine”, a spus Teja într-o conferință de presă.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia