Tribuna
Gaz Metan - Dinamo: Statistica, de partea ”câinilor”. Câte 3 goluri pe meci primite de gaziști în ultimele 5 dueluri directe!
Ovidiu BOICA
1228 vizualizari
Gaz Metan - Dinamo: Statistica, de partea ”câinilor”. Câte 3 goluri pe meci primite de gaziști în ultimele 5 dueluri directe!
În această seară, pe arena de pe malul Tîrnavei Mari, se vor întâlni două dintre echipele care au câte 4 puncte după primele două etape. După ce medieșenii le-au administrat un sec 4-0 în campionat, în decembrie 2016, dinamoviștii au câștigat următoarele cinci meciuri directe, în Cupa României și Liga 1, înscriind de fiecare dată câte 3 goluri.

 

Gaziștii nu au amintiri prea frumoase cu Dinamo, în ultimii doi ani. Medieșenii au plătit scump aroganța de a le administra ”câinilor” un sec 4-0 în campionat, în decembrie 2016. Hanca, Penedo și Dan Nistor au fost martorii umilinței administrate de ”lupii negri”, iar de atunci, de fiecare dată când i-am mai prins, fie în Ștefan cel Mare, fie în deplasare, iau taxat pe gaziști, administrându-le câte trei ”boabe”.

Printre cei care au pus serios umărul la victoria de acum doi ani s-a numărat și Mircea Axente, actualul atacant al lui Dinamo, care marcase o ”dublă”, la fel ca și Llullaku, ajuns între timp la Astra. De altfel, evoluțiile senzaționale ale celor doi în prima parte a sezonului 2016/2017 i-a propulsat în atenția unor echipe de peste hotare, părăsind Mediașul încă din acea iarnă.

Imediat după acel 4-0 a urmat o nouă întâlnire între cele două echip, tot la Mediaș, de data asta în optimile Cupei, câștigată de data asta de Dinamo cu 3-1. Cu același scor s-au impus ”câinii” și exact în urmă cu un an, în Liga 1, pe teren propriu, iar în returul sezonului regulat Gaz Metan a cedat cu 3-0 în Ștefan cel Mare. Cele două echipe s-au interectat, anul trecut, și în play-out. În Groapă, Dinamo a câștigat din nou cu 3-0, iar la Mediaș, în primăvară, bucureștenii au câștigat cu 3-2.

În actualul sezon, după două etape, cele două echipe care se vor afla față în față în această seară, la Mediaș, sunt vecine de clasament, pe podium, ambele având câte 4 puncte din 6 posibile.

 

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA