logo
Gaz Metan, aproape de transferul a patru internaţionali! Unul vine din I-le Capului Verde
Gaz Metan, aproape de transferul a patru internaţionali! Unul vine din I-le Capului Verde
După ce Octavian Moraru a preluat funcţia de team manager, la Mediaş vor ajunge mai mulţi jucători cu selecţii în naţionalele ţărilor lor la diferite nivele. La pregătirile antrenorului Cristi Pustai s-a prezentat şi Vali Creţu, fundaşul care, în vară, se transferase de la Gaz Metan la ACS Poli Timişoara.

 

După plecările lui Paulo Jorge, Olivian Surugiu, Bojan Golubovic, De Vriese şi Ovidiu Bic, lotul Gazului Metan ar urma să fie completat cu mai mulţi internaţionali. Printre jucătorii care se vor alătura lotului pregătit de Cristi Pustai se numără Mario Rondon, un atacant care a evoluat în naţionala Venezuelei, în perioada 2011 - 2015, pentru care a marcat 3 goluri, Diogo Rosado, un mijlocaş stânga care a jucat în naţionalele de tineret ale Portugaliei, David Caiado, alt mijlocaş stânga care are selecţii în naţionalele U19 şi U20 ale Portugaliei şi Semedo (mijlocaş defensiv) - a evoluat în 6 meciuri pentru naţionala Insulele Capului Verde, notează telekomsport.ro.
De asemenea, la Mediaş a revenit Valentin Creţu, fundaşul care, în vară, părăsise Gazul Metan pentru ACS Poli Timişoara.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia