logo
Gaz Metan a demarat procedurile de ieșire din insolvență. Edy Iordănescu: ”Am fost marginalizați! Să fim tratați cu același respect!”
b.o.n.
851 vizualizari
Gaz Metan a demarat procedurile de ieșire din insolvență. Edy Iordănescu: ”Am fost marginalizați! Să fim tratați cu același respect!”
Managerul general al Mediașului a postat un mesaj dur pe contul său de Facebook. Fiul ”Generalului” susține că, în sezonul viitor, ambițiile gaziștilor vor fi mult mai mari. În actuala ediție, ”lupii negri” joacă în play-out pentru salvarea de la retrogradare.

 

Edward Iordănescu a ieșit la atac după ce Gaz Metan a demarat procedurile pentru a ieși din insolvență, situație în care s-a aflat din 2016. Managerul general al grupării medieșene a anunțat că, în sezonul 2019/2020, ”lupii negri” vor avea un obiectiv îndrăzneț și a solicitat ca aceștia să fie tratați cu respect pe viitor, atât de oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal, cât și de adversarii din Liga 1. 

  • ”Oficial, Gaz Metan a început procedura de ieșire din insolvență. Gaz Metan a traversat o perioadă foarte dificilă, dar e meritul celor care au administrat clubul că au reușit să o facă la cel mai înalt nivel și să salveze societatea. Este important pentru oraș, pentru comunitate, dar și pentru întreg fotbalul românesc. În condiții normale, campionatul viitor vom începe cu un alt statut, fără toate restricțiile din acest moment și cu siguranță cu mult mai mult entuziasm. Pentru acest lucru fac apel către toți cei care guvernează fotbalul românesc să fim tratați cu același respect și echidistanță precum și celelalte 13 combatante. Am simțit că am fost marginalizați și probabil că involuntar asta a dus și la marile greșeli de arbitraj făcute în defavoarea noastră. Nu sunt subiectiv când spun asta deoarece au spus-o toți specialiștii care au analizat meciurile noastre. Inclusiv adversarii pe care i-am avut, în frunte cu patronul clubului Sepsi, care a arătat mult caracter și a recunoscut. Rezultatele noastre au fost toate la limită și deciziile au cântărit extrem de tare. Cu Astra trebuia să jucăm 20 minute cu om în plus, în condițiile în care scorul era 1-1. La Iași am pierdut 1-0 cu un gol marcat dintr-un henț care se vedea de pe lună. Cu Sepsi am avut penalti clar la 1-0 pentru adversari. Iar ultima etapă, cu Călărași, am avut penalti clar la 0-0”, este mesajul pe care Edi Iordănescu l-a postat pe pagina sa de Facebook.

 

”Nu e vorba de rea intenție”

 Managerul general al Gazului Metan a exclus însă varianta că desele greșeli de arbitraj la care au fost supuși medieșenii ar fi fost făcute cu intenție.

”Nu mă gândesc la rea intenție, dar nu e normal ca greșelile să fie atât de mari și toate în defavoarea noastră. Atunci când au ajuns și adversarii noștri să recunoască asta, este clar că noi, cei implicați în activitatea echipei, nu putem să fim subiectivi. Tot ce ne dorim este mai multă atenție, pentru că muncim extrem de mult și am vrea să depindem doar de noi. Eu previn mereu jucătorii înainte de jocuri să respecte arbitrii deoarece avem mulți arbitri foarte buni, dar dorim și noi același respect”, a mai spus Edy Iordănescu.

 

Investitor străin pentru calificarea în Europa

 Edy Iordănescu a adăugat, conform Digi Sport, că a convins un om de afaceri de peste hotare să investească la Gaz Metan, dar acesta pune două condiții pentru asta, ieșirea din insolvență și fixarea drept obiectiv a calificării în cupele europene.

Conform sursei mai-sus menționate, respectivul investitor ar urma să dezvolte un parteneriat cu cei care dețin echipa și va investi aproximativ două milioane de euro, în prima fază.

 

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia