Tribuna
Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF: "După două promovări consecutive, orice este posibil"
Ovidiu BOICA
3161 vizualizari
Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF:
Oficialul Federaţiei Române de Fotbal le-a înmânat sibienilor tricourile şi medaliile de campioni ai Ligii a III-a şi a afirmat că s-ar bucura dacă oraşul nostru ar avea din nou echipă în Liga I.

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal, a fost prezent, sâmbătă, la Sibiu, la meciul dintre FC Hermannstadt şi Unirea Jucu, încheiat la egalitate, scor 2-2. Cu această ocazie, oficialul FRF le-a înmânat "alb-roşilor" tricourile şi medaliile de campioni ai Ligii a III, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la finalul partidei, pe gazon. Bodescu i-a felicitat pe jucătorii lui Jan Gavrilă, Eugen Beza, Florin Beza şi Răzvan Dâlbea pentru performanţa de a reuşi a doua promovare consecutivă şi a spus că s-ar bucura dacă Sibiul ar reveni în primul eşalon.

  • "Sincere felicitări echipei din Sibiu în numele Federaţiei Române de Fotbal şi a preşedintelui acesteia, domnul Răzvan Burleanu. Ne bucurăm nespus că, după atâţia ani, Sibiul revine în circuitul fotbalistic românesc. După două promovări consecutive, orice este posibil. Ne-am bucura să îi regăsim pe scena primei ligi. Am întâlnit un colectiv de oameni pasionaţi, dedicaţi, profesionişti, cărora mai mult le place să demonstreze decât să vorbească. Nişte oameni extraordinari!", a afirmat Bodescu.

Secretarul general adjunct al FRF a mai adăugat că speră ca autorităţile locale să sprijine în continuare echipa, iar Stadionul "Municipal" să beneficieze de lucrările necesare pentru a fi reabilitat:

  • "Este o infrastructură care, uşor, uşor, sper că se va pune la punct. E păcat pentru un oraş de nivelul Sibiului să nu aibă parte şi de o infrastructură pe măsură. Sperăm că autorităţile locale  vor sprijini, la fel ca şi până acum, acest proiect, un proiect sănătos care adună meci de meci atât de mulţi spectatori, peste nivelul mediei Ligii I. Ne bucurăm nespus pentru că, la nivelu l Ligii a III-a, s-a reuşit aşa ceva".
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia