Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Franța - Croația, finala Cupei Mondiale. Mandzukic trimite Anglia acasă!
Franța - Croația, finala Cupei Mondiale. Mandzukic trimite Anglia acasă!
Croații au produs marea surpriză, miercuri seara, trimițându-i acasă pe englezi. Trupa lui Zlatko Dalic o va întâlni în ultimul act pe Franța, care a trecut la limită de Belgia (1-0).

 

Șirul surprizelor continuă la Cupa Mondială, deși - la cum au jucat până acum - croații chiar meritau să ajungă în marea finală. Anglia pleacă acasă după ce a pierdut în prelungiri meciul cu echipa lui Dalic. Cu excentrica Kolinda Grabar-Kitarović, președintele țării, suporterul numărul unu, Croația va încerca încă o aroganță, duminică seara, la Moscova, aceea de a le ”fura” trofeul ”cocoșilor galici”.
Englezii au deschis scorul repede, dintr-o lovitură liberă magistral executată de Trippier ('5). A fost 1-0 la pauză, dar Ivan Perisic a trimis meciul în prelungiri cu un gol înscris la jumătatea reprizei secunde. Mandzukic a fost cel care a semnat foaia de drum către casă pentru Southgate.
În prima semifinală, diferența a făcut-o Umtiti. După exact trei decenii, Franța ajunge din nou în ultimul act. În '98, ”Les Bleus” s-au calificat în finală cu o ”dublă” a lui Thuram în victoria (2-1) obținută în fața... Croației.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia