logo
(FOTO) Sibiu Challenge 2017: Ploaia nu i-a împiedicat pe sibieni să facă mișcare în Parcul Sub Arini
Ovidiu BOICA
2806 vizualizari
(FOTO) Sibiu Challenge 2017: Ploaia nu i-a împiedicat pe sibieni să facă mișcare în Parcul Sub Arini

 
Cea de-a șasea ediție a Sibiu Challenge, cea mai mare acţiune locală de conştientizare a importanţei de a face sport şi de a duce un stil de viaţă sănătos într-un mediu natural curat, s-a bucurat cel puțin de același succes ca precedentele. În ciuda vremii capricioase, vremea însorită alternând cu picăturule de ploaie, mii de sibieni au acceptat provocarea de a-şi dedica o zi mişcării în aer liber. La evenimentul desfășurat în Sub Arini au participat persoane de toate vârstele, de la copii la seniori, dornici de a face sport sau, pur si simplu, de a petrece o zi în parc, într-o atmosferă de sărbătoare animată de muzică şi bună dispoziţie.
 

Sibienii au luat parte la concursuri şi tombole cu premii din partea partenerilor evenimentului, Marquardt, Hervis, Diego şi Generali Asigurări.
”Copiii au fost cei mai încântaţi de castelele gonflabile, pictura pe faţă, balonele colorate şi de ursuleţii Diego, mascotele evenimentului. Cluburile sportive prezente la eveniment anul acesta au avut ocazia să îi iniţieze pe participaţii amatori în noi sporturi şi, mai ales, să îşi recruteze sportivi pentru viitoare echipe de performanţă”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
 

Sibiu Challenge este un proiect organizat de PUMA Club, cofinanţat de Consiliul Local, prin Primăria Sibiu, şi susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Partenerul principal al evenimentului a fost și de data aceasta ANDU, alături de Generali Asigurări,  Marquardt, Hervis Sports , Diego și Aria Sport.
 
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia