logo
spartan
FOTO și VIDEO: D'acii au protestat în fața Stadionului ”Municipal”. ”Toată lumea vrea stadion / Dar șantierul este gol”
Ovidiu BOICA
2157 vizualizari
FOTO și VIDEO: D'acii au protestat în fața Stadionului ”Municipal”. ”Toată lumea vrea stadion / Dar șantierul este gol”

Aproximativ o sută de suporteri ai echipei FC Hermannstadt au protestat, în această seară, începând cu ra 17:00, în fața Stadionului ”Municipal”, față de numeroasele amânări ale termenului de finalizare a primei faze a lucrărilor la arena din Parcul Sub Arini. Ținta a fost firma care a câștigat licitația, Construcții SA, fanii scandând împotriva acesteia și a patronului ei, afișând totodată mai multe bannere sub privirile trecătorilor și ale celor care, de pe margine, asistau la meciurile din cadrul turneului ”Sibiu Fotball Days”, care se desfășurau în imediata vecinătate, pe terenul sintetic.

”Toatălumea vrea stadion / Dar șantierul este gol”, ”Vrem acasă!”, ”Ole, ole, ola, ola / Sibiul este casa mea”, ”Ce echip-avem / Stadion n-avem / În loc să munciți / Stați și o beliți / Sunteți nesimțiți”, ”Nu cedăm / Ne mobilizăm”, ”Ole, ole, ola, ola / Mureșul nu-i casa mea”, ”Construcții SA / Dați-vă demisia!”, au fost câteva dintre scandările suporterilor în timp ce afișau bannere pe care erau inscripționate mesajele  â”Sătui de promisiuni / De 4 luni ascultăm doar minciuni”, ”Nsemținrea, la noi acasă”, ”Nouă ne pasă, vrem acasă”, sau ”Cu 4 muncitori nu se face primăvară”.

”Protestăm din cauza nesimțirii și a amânărilot dictate de firma Construcții SA, care își bate în continuu joc de suporterii sibieni. Ne deranjează cel mai mult faptul că nu jucăm acasă. Ne-am săturat să mergem tot la două săptămâni la Tg. Mureș. Sperăm ca măcar pe 15 martie echipa să poată juca acasă, pe ”Municipal”. Vrem acasă!”, a declarat unul dintre participanții la protest.

Firma Construcții SA, cea care a câștigat licitația pentru prima parte a lucrărilor la Stadionul ”Municipal”, avea ca termen de finalizare ale acestora luna septembrie. Ulterior, termenul a fost prelungit cu aproximativ o lună, iar recent Primăria Municipiului Sibiu a făcut cunoscut faptul că s-a luat act de cererile de amânare ale firmei Construcții SA, avansând un nou termen, pe 15 martie. Până atunci, FC Hermannstadt ca continua să joace meciurile considerate acasă pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

 

 


comentarii
5 comentarii

Vrem spitale, nu stadioane.
Un cititor
03.11.2018 10:54
Așa este ! Cât adevăr ! Sibiul nu are spital și ei construiesc stadion ! Rușine ! Rușine să vă fie !
Construiți fabrici, Centre financiare aici în Sibiu !
Acestea sunt importante nu stadion !
Stadion la periferie lângă Câinii Vagabonzi !
LL
03.11.2018 17:40
La Obor nu se putea face un Stadion fără pistă de atletism ? Un stadion de 20000 de locuri era perfect pentru echipă la locația specificată !
Nu mai incurca pe nimeni !
Tot respectul pentru oportuniști dar așa nu mai merge ! Trebuie luate măsuri urgente cu privire la constructia Stadionului !
Oti se lucrează , ori constructorul să plece !
LL
04.11.2018 07:42
Dacă nu lucrează , să plece moldovenii acasă ! Așa nu mai merge !
Până la sfertul de finală din Cupa României au tot timpul din lume să rgenteze lucrările !
Bumblebee
04.11.2018 07:47
Mai asteptati un pic, vine retrogradarea si desfiintarea. O echipa fara identitate, o jucarie a unuia de la piete s.a. nu are cum sa reprezinte Sibiul.
Cat despre D'acii pwlii....astia isi schimba echipa ca sosetele. Cand ajunge echipa de baschet in fazele superioare apar si acolo ca ei sunt suporteri adevarati. Niste frustrati.
Dudu
04.11.2018 10:23
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia