logo
(FOTO) Finala Cupei României / CSU Craiova - FC Hermannstadt / Pelici știe cum poate aduce trofeul la Sibiu. Dâlbea: ”Avem șansa noastră și trebuie să profităm de ea”
Ovidiu BOICA
1882 vizualizari
(FOTO) Finala Cupei României / CSU Craiova - FC Hermannstadt / Pelici știe cum poate aduce trofeul la Sibiu. Dâlbea: ”Avem șansa noastră și trebuie să profităm de ea”
© Sursa foto: Facebook FC Hermannstadt

 
 
Alexandru Pelici, antrenorul principal al echipei sibiene, a vorbit, astăzi, în conferința de presă de dinaintea finalei Cupei României, despre condițiile care trebuiesc îndeplinite pentru ca FC Hermannstadt să cucerească trofeul: ”Ca să avem sorți de izbândă, trebuie să facem un joc perfect din punct de vedere tactic, să stăm bine în teren, să fim harnici, să alergăm mult și să nu facem greșeli. La toate astea, dacă se adaugă și un gram de șansă, sau de noroc, vom avea șansa noastră”.
© Sursa foto: cuparomaniei.frf.ro

Pelici a mai spus că, odată cu ajungerea în ultimul act al competiției KO, și-a îndeplinit unul dintre obiectivele trasate la începutul carierei de antrenor.
  • ”Pentru mine, în Cupa României, calificarea în finală este cea mai mare performanță de până acum. În momentul în care am început cariera de antrenor, mi-am trasat o serie de obiective, realiste. Unul dintre ele a fost să ajung să joc o finală de Cupa României, indiferent cum se va numi echipa pe care o voi antrena. Acești băieți minunați mi-au dat această șansă. Îi felicit pentru tot ceea ce au făcut în acest an și le mulțumesc pentru că mi-au îndeplinit un vis”, a mai afirmat tehicianul.
Antrenorul echipei FC Hermannstadt a vorbit și despre șansele echipei sale de a cuceri trofeul: ”Avem aceleași șanse ca înaintea fiecărui meci pe care l-am disputat până acum în această competiție. La fiecare meci am pornit cu șansa a doua, pentru că eram echipa care vine din Liga 2. Normal că șansele sunt mai mici, dar vom face tot posibilul petru a ne ridica la nivelul adversarului, la nivelul unei finale de Cupa României. Vom încerca să câștigăm acest trofeu”.
 
Dâlbea: ”Este un vis frumos”
Căpitanul echipei sibiene, Răzvan Dâlbea, a declarat, cu această ocazie, că obiectivul inițial, în Cupa României, era aducerea pe ”Municipal” a unei echipe din primul eșalon. Dâlbea a mai susținut că FC Hermannstadt pornește cu șansa a doua în finala Cupei României, dar că sibienii nu vor face doar ”act de prezență”.
  • ”Este un vis frumos, la care nu ne-am gândit la începutul campionatului. Obiectivul nostru inițial a fost să aducem o echipă de Liga 1 la Sibiu. Iată că am reușit să aducem 4 și să le și eliminăm. Suntem foarte bucuroși pentru tot ce am realizat în acest an, atât în campionat, cât și în Cupa României. Ca să nu fiu ipocrit, trebuie spus că cei de la Craiova sunt favoriți, dar avem și noi șansa noastră. Vrem să profităm de ea. Suntem convinși că avem șansa noastră și vom munci foarte mult pentru a ne îndeplini obiectivul pentru jocul de mâine. Nu am venit să facem act de prezență, ci să câștigăm Cupa”, a spus Dâlbea.

Steaua - Dinamo în deschidere
 
Finala Cupei României va avea loc mâine seară, de la ora 21:00. Meciul va fi precedat de finala Cupei României la Under 19, între Steaua și Dinamo (ora 17:00). ”Ne onorează, sperăm să fie un meci frumos”, a spus Pelici despre acest joc.
 
 
Antrenament oficial pe Arena Națională”
 
Echipa sibiană a plecat spre finala Cupei Româiei în această dimineață și s-a cazat ca de obicei când joacă în Capitală sau în împrejurimile acesteia, la Snagov. În această seară, de la ora 19:00, ”alb-roșii” au făcut antrenamentul oficial, pe ”Arena Națională”.
© Sursa foto: cuparomaniei.frf.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia