logo
(FOTO) BC CSU Sibiu şi-a prezentat lotul şi noul echipament la Autoklass. Astăzi începe ”Memorialul Tordai”
Ovidiu BOICA
1366 vizualizari
(FOTO) BC CSU Sibiu şi-a prezentat lotul şi noul echipament la Autoklass. Astăzi începe ”Memorialul Tordai”
Cu o zi înaintea "Memorialului Tordai, noii jucători ai echipei sibiene s-au întâlnit cu suporterii în sediul unuia dintre partenerii importanţi ai clubului. Cu această ocazie fanii s-au putut fotografia alături de componenţii lotului lui Dan Fleşeriu şi au participat la o tombolă, printre premii numărându-se şi replici ale noului echipament.

 

BC CSU Sibiu şi-a prezentat lotul şi noile echipamente în stil de mare echipă. Aseară, la sediul AutoKlass Sibiu, unul dintre partenerii importanţi ai clubului, mai mult de o sută de suporteri i-au aplaudat pe baschetbaliştii lui Dan Fleşeriu din momentul în care aceştia au ajuns la eveniment îmbăcaţi direct în echipamentul de joc, cu maşinile dealerului, până la prezentarea fiecăruia şi la secvenţa în care fiecare jucător şi-a lăsat autograful pe un splendid autoturism Mercedes-Benz de culoare albă, "maşina oficială care va conduce BC CSU Sibiu spre performanţă".

 

”Memorialul Tordai”, ediția a X-a

Ediţia din acest an a "Memorialului Tordai"  debutează astăzi cu meciul dintre ucrainienii de la Khimik şi CSO Voluntari, iar de la ora 19:00 vor evolua, în Palatul Sporturilor "Transilvania", CSU Sibiu, care o va întâlni pe "U" BT Cluj.

Cu această ocazie, în holul Palatului Sporturilor "Transilvania" va fi vernisată cea de-a doua ediţie a expoziţiei "Emoţii galben-albastre" (ora 18:30), care cuprinde momente din jurul echipei sibiene surprinse de fotografii sibieni Ana-Maria Mătușoiu, Adrian Bugariu și Cristi Cojocariu.

 

Programul "Memorialului Tordai" 2018, 20-22 septembrie

Joi, 20 septembrie

17:00, Khimik Youzhny - CSO Voluntari

19:00 - acordarea Bursei ”Ilie Mitea” 2018

19:00, BC CSU Sibiu - "U" BT Cluj

Vineri, 21 septembrie

17:00, "U" BT Cluj - Khimik Youzhny

19:00, BC CSU Sibiu - CSO Voluntari

Sâmbătă, 22 septembrie

10:00, CSO Voluntari - CS Târgu Jiu

12:00, BC CSU Sibiu vs Khimik Youzhny

14:00 - Festivitatea de premiere..

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia