Tribuna
FC Viitorul - FC Hermannstadt 3-2 / Sibienii pierd nemeritat al treilea meci din actualul sezon! Tsoumou putea aduce un punct "alb-roşilor"
FC Viitorul - FC Hermannstadt 3-2 / Sibienii pierd nemeritat al treilea meci din actualul sezon! Tsoumou putea aduce un punct
FC Hermannstadt rămâne fără punct în actualul sezon din Casa Liga 1 după ce a pierdut, în această seară, cu 3-2, la Ovidiu. Tsoumou putea egala în ultimele secunde.

 

FC Hermannstadt a pierdut cu 3-2 la Ovidiu meciul susţinut, în etapa a III-a, cu FC Viitorul. După o primă repriză albă, cele două echipe au făcut un joc spectaculos în partea a doua. Ţîru a deschis scorul, apoi Eric a făcut 2-0. Între cele două reuşite ale constănţenilor, lui Hermannstadt i-a fost refuzat un penalti.

Yazalde a redus din diferenţă, dar Ciobanu a marcat un gol de senzaţie, din lovitură liberă.

Ionuţ Stoica a marcat cel mai frumos gol de până acum, din acest sezon, iar Tsoumou putea face 3-3 în ultimele secunde, dar a tras în plasa laterală din poziţie foarte bună.

FC Hermannstadt rămâne fără niciun punct, în vreme ce Viitorul e lider, cu 9 puncte din tot atâtea posibile.

 

****************************************************************************************************

(ACTUALIZARE)

3-2! Jo Santos execută pentru Ionuţ Stoica o lovitură de la colţul terenului şi fundaşul lui Hermannstadt reia în plasă cu călcâiul. Golul fundaşului îl eclipsează pe cel al lui Ciobanu.

(ACTUALIZARE)

​Costel Enache apelează şi la Tsoumou, pe care-l introduce în locul lui Caiado ('84)

Ciobanu a refăcut repede diferenţa de două goluri cu un "trasor" în vinvlul porţii apărate de Cristiano, la colţul scurt, din lovitură liberă ('80).

 

(ACTUALIZARE)

Sibienii reuşesc să reducă din diferenţă înscriind primul gol în poarta Viitorului, în actuala stagiune. Măţel a şutat năprasnic, de la 30 de metri, cu pământul, Tordai a scăpat mingea din braţe, apoi a ratat intervenţia, iar Yazalde a trimis cu boltă în plasă.

 

(ACTUALIZARE)

La puţine secunde după schimbările făcute de sibieni, brazilianul Eric de Oliveira a făcut 2-o cu un şut plasat, la colţul lung, din marginea careului mare.

 

(ACTUALIZARE)

Trei minute mai târziu, antrenorul lui Hermannstadt, Costel Enache, a mutat ofensiv, introducându-i pe Yazalde şi Blănaru în locurile lui Buzan, respectiv Debeljuh.

În minutul 58, căpitanul lui Hermannstadt, Petrișor Petrescu, a fost faultat în careu de De Nooijer, dar "centralul" Radu Petrescu a lăsat jocul să continue. Sibienii sunt din nou victimele arbitrajelor, după problemele din jocul cu Gaz Metan!!!

 

(ACTUALIZARE)

Viitorul a deschis scorul în minutul 50. Eric a executat la colțul scurt un corner, Ghiță a prelungit, cu capul, și Bogdan Țîru a împins mingea în plasă din careul mic.

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Costel Enache, antrenorul echipei sibiene, a trimis în teren o formulă de echipă mult diferită de cea pe care a folosit-o cu Gaz Metan, la Tg. Mureş, în urmă cu o săptămână. Tehnicianul i-a păstrat doar pe portarul Cristiano, pe Măţel, Caiado şi Buzan. La Hermannstadt debutează, în această seară, contra Viitorului, Ousmane Viera, Jo Santos şi Romario Pires, iar în ofensivă a fost titularizat croatul Debeljuh.
Enache a început jocul de la Ovidiu cu "unsprezecele" Cristiano - Măţel, Viera, I. Stoica, Opruţ (U21) - Pires, Buzan (U21) - P. Petrescu, Jo Santos, Caiado - Debeljuh.
Petrişor Petrescu este căpitanul lui Hermannstadt în acest meci.
Răzvan Dâlbea şi Cordea sunt suspendaţi după ce au fost eliminaţi cu Gaz metan.
Pe banca Sibiului sunt I. Pop, Tătar, Dandea, Yazalde, Vodă, Blănaru şi Tsoumou.
De cealaltă parte, Gică Hagi a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Tordai - R. Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Tîrcoveanu - Eric, G. Ganea, Calcan.

comentarii
1 comentarii

la ce echipe intalniti Craiova, CFR...doar in etapa a 6-a cu Clincniul s-ar putea sa realizati primele 3 punct..
consolare ...si Dinamo, a realizat acelasi nr de puncte
deci mult sucees...
drumul e f greu. si poate avea ca destinatie B-ul....sunt echipe mult mai bune, mai omogene, mai experimentate.....
sa va salvati si anul asta....
oricum echipa DE SUFLET a Sibiului a fost/ si e SOIMII....iar a judetului e GAZ METAN MEDIAS !!!
Succes Hermastadt
gm SUPORTER
31.07.2019 09:40
Din aceeasi categorie
sevis

targul de cariere

classic junior festival

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia