logo
FC Hermannstadt: Vine Niga, pleacă Horațiu Moldovan. Sibienii le arată obrazul ”ceferiștilor”
Ovidiu BOICA
2640 vizualizari
FC Hermannstadt: Vine Niga, pleacă Horațiu Moldovan. Sibienii le arată obrazul ”ceferiștilor”
În ultima zi de transferuri, Horațiu Moldovan, portarul împrumutat la FC Hermannstadt de CFR Cluj până în vara acestui an, a fost rechemat în Gruia. În urma acestei solicitări, echipa sibiană s-a văzut nevoit să acopere postul rămas liber. Oficialii grupării de pe ”Municipal” s-au mișcat repede și au reușit să obțină împrumutul până în vară al unui alt portar tânăr. La FC Hermannstadt va ajunge Toma Niga, un goal-keeper în vârstă de 20 de ani, de la FCSB.

 

Horațiu Moldovan (foto, al treilea din dreapta) a fost rechemat în Gruia mai devreme de oficialii CFR-ului, grupare care-l împrumutase pe portar la Sibiu până în vara lui 2018.
Gestul i-a surprins neplăcut pe cei din conducerea grupării de pe ”Municipal”, pentru că a fost făcut în ultima zi de transferuri, iar sibienii riscau să rămână descoperiți pe postul dintre buturi. Oficialii FC Hermannstadt s-au mișcat repede și au reușit să-l obțină, tot sub formă de împrumut, pe Toma Niga, de la FCSB, adversara ”alb-roșilor” din sferturile de finală ale Cupei României, meci programat pe 28 februarie, de la ora 18:30, pe stadionul din Parcul Sub Arini.
  • ”Am avut neplăcuta surpriză ca CFR-ul să solicite ca Horațiu Moldovan să revină în Gruia, acum, chiar dacă portarul ne-a fost împrumutat până în vară. Considerăm că gestul clujenilor este unul lipsit de fair-play. Dacă ar fi considerat că au nevoie de el, ar fi putut să ni-l ceară înainte de perioada de pregătiri, nu după ce l-am folosit în amicalele din această iarnă. Solicitarea celor de la CFR Cluj a venit chiar în ultima zi în care se mai puteau face transferuri, ceea ce ne-a pus în dificultate, în încercarea de a acoperi locul lăsat liber de plecarea lui Horațiu. Ne bazam pe serviciile acestuia, un portar tânăr, de perspectivă, care a crescut mult de când a venit la FC Hermannstadt. Ne-am mișcat însă repede, pentru că astăzi e ultima zi de transferuri, și l-am obținut, tot sub formă de împrumut, pe Toma Niga, de la FCSB. Sperăm să se integreze cât mai repede în familia noastră, familia FC Hermannstadt. Știm despre el că este un portar valoros, chiar dacă are numai 20 de ani. Sperăm să ne fie de ajutor în încercarea de a promova în Liga 1, la finalul acestei ediții de campionat”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Toma Niga este născut pe 15 august 1997, la Cîmpulung Moldovenesc. El a început fotbalul la LPS Suceava, de unde a fost transferat la Rapid CFR Suceava și, ulterior, la Foresta Suceava. În vara lui 2017 a fost transferat definitiv de FCSB contra sumei de 30.000 de euro. Gruparea bucureșteană l-a împrumutat apoi, în prima parte a sezonului, la divizionara secundă Academica Clinceni.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

guitar

cibinfest

zilele recoltei

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
auchan
Licitatie publica

accentmedia