Tribuna
FC Hermannstadt și Dinamo și-au împărțit punctele
Ovidiu BOICA
2592 vizualizari
FC Hermannstadt și Dinamo și-au împărțit punctele
Întâlnirea dintre cele două echipe s-a terminat nedecis,1-1.
 
FC Hermannstadt și Dinamo s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Hanca a deschis scorul, iar Petrescu a egalat, tot în prima repriză.
 
(LIVETEXT)
min. 90 +3 -ocazie imensă ratată de Dinamo, transversala se opune golului doi.
min.61 - Ilja Antonov intră în locul lui Blănaru;
mi. 60 - sibienii sunt aproape de 2-1, bara se opune reluării lui Ionuț Stoica, la colțul scurt, în urma unui corner;
min. 59 - ocazie mare pentru Dinamo, dar mingea reluată din apropiere de Ait Attmane se scurge pe lângă bară;
min. 33 - Petrișor Petrescu egalează cu o lovitură de cap, din marginea careului mic, în urma unei centrări din flancul stâng;
min. 17 - Pîrvulescu va fi transportat la spital;
min. 17 - Dumitriu trimite alături, în cors, de la 20 de metri, lateral stânga;
min. 16 - Muțiu are o intervenție prin care menține avantajul pentru Dinamo;
min. 15 - Cătălin Pîrvulescu, accidentat, îi lasă locul lui Pamfile;
min. 14 - Company trimite cu boltă, pe lângă vinclu, de la 22 de metri;
min. 8 - dinamoviștii deschid scorul în urma unei grave erori în defensiva lui Hermannstadt; Sergiu Hanca trimite pe colțul lung dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, lateral stânga, mingea ia pământul și se duce sub transversală, surprinzându-l pe Căbuz; 
min. 2 - Mijuskovic reia alături, cu capul, din centrul careului, în urma primului corner al mciului;
 
Vasile Miriuță, antrenorul echipei sibiene, va trimite în teren următorul ”unsprezece”: 1. Cătălin Căbuz - 2. Biel Company, 6. Cătălin Pîrvulescu, 25. Nemanja Mijuskovic, 4. Ionuț Stoica, 17. Daniel Tătar - 7. Petrișor Petrescu, 5. Răzvan Dâlbea (cpt.), 44. Lucian Dumitriu - 89. Ștefan Blănaru, 9. Juvhel Tsoumou. Rezerve sunt 12. Toma Niga, 87. Florin Acsinte, 3. Claudiu Pamfile, 67. Ilja Antonov, 23. Jordan NKololo, 90. Bogdan Rusu, 14. Andrei Hergheligiu. Miriuță nu îi poate folosi pe Alexandru Dandea, care e suspendat pentru cumul de cartonașe, și pe Tiberiu Serediuc, accidentat.
De cealaltă parte, Mircea Rednic va începe jocul cu următoarea formulă: 1. Vlad Muțiu - 22. Deian Sorescu, 6. Mihai Popescu, 27. Ricardo Grigore, 93. Sergiu Popovici - 4. Sergiu Hanca (cpt.), 18. Armando Cooper, 24. Rachid Ait Atmane, 20. Diogo Salomao - 88. Simon Zenke - 43. Mattia Montini. Pe bancă: 15. Vlad Olteanu, 12. Alexandru Eșanu, Mihai Neicuțescu, 30. Mircea Axente, 9. Ivan Pesic, 13. Denis Ciobotariu, 19. Daniel Popa. Portarul Penedo și Dan Nistor sunt accidentați și ratează acest meci.
Partida de la Tg. Mureș va fi arbitrată la centru de Istvan Kovacs, iar asistenți au fost delegați Vasile Marinescu și Mihai Artene. Rezervă este Robert Dumitru, iar observatori, Ioan Mironaș și Eduard Dumitrescu.
La Tg. Mureș plouă mărunt, iar terenul este parțial înghețat.
 
 
(ȘTIRE INIȚIALĂ)
Fost jucător și antrenor la Dinamo, Vasile Miriuță de-abia așteaptă confruntarea cu gruparea bucureșteană. Tehnicianul echipei sibiene a dezvăluit însă, într-o conferință de presă, că în actualul lot al lui Dinamo se regăsesc puțini dintre jucătorii pe care i-a pregătit el în perioada în care a antrenat în Groapă. Miriuță este bucuros că, sâmbătă, de la Dinamo va absenta Dan Nistor, pe care-l consideră ”un fotbalist foarte bun”.
  • ”Au rămas vreo 4-5 jucători. Mă refer la Katzikas, la Popescu, Dan Nistor... Îmi pare rău pentru el că nu e accidentat, dar mă bucur că nu joacă. E un fotbalist foarte bun. Mai sunt Hanca, Daniel Popa... Cam ăștia sunt”!, a spus Miriuță.
Vasile Miriuță nu îi va putea folosi în meciul cu Dinamo pe Alexandru Dandea, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și Tiberiu Serediuc, care e accidentat.
Antrenorul echipei sibiene consideră că, pentru a obține toate cele 3 puncte cu Dinamo, jucătorii săi trebuie să își respecte adversarul și să evolueze cu ambiție și determinare.
”În primul rând, e nevoie de atitudine, de determinare, să fie muncitori, așa cum sunt ei, și umili. Și să-și respecte adversarul, nu cum au făcut-o înaintea meciului cu Voluntariul, când unii jucători au făcut acele declarații. Le-am atras atenția și nu se vor mai întâmpla astfel de lucruri”, a mai afirmat Miriuță.
 
 
Dâlbea: ”Sunt convins că dinamoviștii se mai gândesc la play-off”

Căpitanul echipei sibiene, Răzvan Dâlbea, e de părere, la rândul lui, că meciul cu Dinamo va fi unul extrem de dificil, chiar dacă bucureștenii au pierdut în ultimle două etape de fiecare dată la o diferență de 3 goluri, 4-1 la Ovidiu, cu FC Viitorul, și 3-0 cu CFR Cluj, pe teren propriu.

  • ”Va fi un meci foarte greu. Sunt convins că dinamoviștii încă se mai gândesc la play-off și de aceea vor face tot posibilul să ia toate punctele. Trebuie să fim pregătiți, foarte atenți și să facem cât mai puțin greșeli pentru a putea obține punctele”, a spus Dâlbea.

”Nu meritam să pirdem la Voluntari”

 Vasile Miriuță a făcur referire și la înfrângerea de marți, de la Voluntari, scor 2-0. Tehnicianul consideră că eșecul este nemeritat, dar că dușul rece cu ilfovenii ar putea fi în compensație după ce, cu Poli Iași și Dunărea Călărași, echipa sa a câștigat cu goluri marcate pe final.

”Avem un meci farte greu peste două zile. Pentru noi, toate sunt dificile, indiferent de numele adversarului. Venim după o înfrângere la Voluntari. Normal că nu mi-a picat bine, mai ales după jocul și ratările mari pe care le-am avut. Nu meritam să pierdem, dar au fost alte jocuri pe care le-am câștigat pe final. Lucrurile se compensează. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Dinamo. Nu vreau să vorbesc despre adversar. Le voi spune jucătorilor ce am de zis. Mai avem 3 meciuri și trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Știm cu toții că situația noastră nu este roz. Suntem acolo, 6-7 echipe, în două sau 3 puncte. De aceea trebuie să facem cât mai multe puncte, iar prima ocazie este meciul de sâmbătă, cu Dinamo. (...) Voluntariul are jucători buni și va mai face puncte. Într-adevăr, noi n-am speculat ocaziile pe care le-am avut, pentru că, sincer, ce ocazii am avut la meciul cu Voluntariul, nu îmi aduc aminte să le mai fi avut de când sunt eu aici, la echipă. Poate e binevenit acest duș rece, poate ne-am gândit și noi că suntem cine știe ce jucători și antrenori, așa că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că deocamdată nu am realizat nimic. Salvarea de la retrogradare este obiectivul nostru. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Miriuță.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia