logo
spartan
FC Hermannstadt și-a prezentat achizițiile. Mai vin încă 3 jucători!
Ovidiu BOICA
2977 vizualizari
FC Hermannstadt și-a prezentat achizițiile. Mai vin încă 3 jucători!
Șase din cei șapte jucători care au semnat în această vară pentru echipa sibiană au fost prezentați oficial astăzi, într-o conferință de presă, la ”Municipal”. A lipsit Radu Zaharia, fundașul originar din Mediaș, venit de la Ermis, din prima ligă cipriotă, care a cerut rezilierea contractului din motive personale.

 

FC Hermannstadt și-a prezentat achizițiile din această vară. Într-o conferință de presă care a avut loc la Stadionul ”Municipal”, directorul sportiv al clubului, Radu Neguț, a făcut fiecăruia din cei șase jucători transferați în această vară câte o scurtă caracterizare.
  • ”Răzvan Began e un portar care îndeplinește criteriul de jucător sub vârstă impus de FRF. A evoluat în ultimul sezon la Foresta Suceava. A venit să completeze locul liber pe care-l aveam la postul de portar. Alexandru Dandea este un jucător cunoscut în România. Vine de la fosta campioană Astra Giurgiu, cu care a câștigat campionatul și Cupa Româiei. Sperăm să fie ce ne-am dorit și să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Jordan N'kololo este component al naționalei de seniori a Republicii Democrate Congo. În ultimul sezon a evoluat în prima ligă din Franța, la Caen, în 10 meciuri. Este un jucător de profil ofensiv, joacă pe toate cele trei posturi în spatele atacantului, în sistemul pe care îl folosește antrenorul Alex Pelici. Juvhel Tsoumou, jucător cu dublă cetățenie, germană și congoleză, evoluează în naționala statului Congo. A jucat la multe echipe în carieră. În ultimul sezon a fost în Cipru, la echipa Ermis Aradippou, unde a făcut un sezon bun, a marcat 8 goluri și a oferit 4 assist-uri. Printre altele, are în palmares inclusiv un gol marcat împotriva Bayern-ului. Ilja Antonov joacă în echipa națională a Estoniei. Are 25 de ani și a evoluat până acum în 43 de meciuri în națională. Este un jucător în care ne punem speranțe. Are o vârstă perfectă pentru performanțe. Bruno Chalkiadakis este un jucător brazilian care are și cetățenie greacă. Vine d ela PAS Giannina, din primul eșalon grec. A evoluat anul trecut în 31 de meciuri. Sperăm să fie un jucător care să-și pună amprenta pe jocul echipei noastre. Este, de asemenea, un jucător de profil ofensiv. Ca să mă exprim în termeni fotbalistici, este un număr 10 clasic”,  afirmat Neguț. 

 

 

Radu Zaharia nu mai rămâne. A plecat și Neagu!

Al șaptelea fotbalist care semnase cu FC Hermannstadt, medieșeanul Radu Zaharia, mai mult ca sigur nu va mai începe sezonul în tricoul ”alb-roșu”, el cerând rezilierea contractului din motive personale.
FC Hermannstadt s-a despărțit, în această vară, de Sabin Lupu, Olivian Surugiu, Cristian Danci, Mihai Stancu, Radu Crișan și Cosmin Neagu.
”Ne-am despărțit de Sabin Lupu, Olivian Surugiu și Cristian Danci. Mai sunt cei trei jucători cărora le-a expirat împrumutul, Mihai Stancu de la Mediaș, Radu Crișan și Robert Boboc de la Astra. Ieri ne-am despărțit și de Cosmin Neagu, iar din motive personale, la solicitarea lui, probabil că ne vom despărți și de Radu Zaharia”, a mai spus Neguț.
 
 
Pelici: ”Avem nevoie de mai multă viteză, personalitate și calitate individuală!”

Antrenorul Alexandru Pelici a motivat care au fost motivele pentru care a optat pentru jucătorii transferați în această vară. Tehnicianul a spus că și-a dorit ”mai multă viteză, personalitate și calitate individuală”. ”În urma jocurilor pe care le-am avut cu echipe din Liga 1, în Cupa României, anul trecut, am ajuns la concluzia că avem nevoie de un pic mai multă viteză, personalitate, calitate individuală în ultima treime. Acesta este motivul pentru care am încercat să aducem jucători care să poată, în anumite momente, să facă diferența. Asta ne-a lipsit, în primul rând, la finala Cupei României, cu Craiova. (...) Radu (n.a.Neguț) s-a ocupat în toată această perioadă cu vizionări de jucători, apoi mi-a transmis ce a selectat, iar aceștia sunt jucătorii asupra cărora ne-am oprit. Sprăm să fie ceea ce ne dorim noi și să ne ajute”, a spus Pelici.
 
 
Mai vin cel puțin trei jucători

Radu Neguț, directorul sportiv al echipei sibiene, a completat că FC Hermannstadt va mai transfera măcar 3 jucători, dezvăluind posturile care ar mai trebui acoperite.
”Cu siguranță vor mai veni câțiva jucători, pentru că avem nevoie să ne completăm lotul atât valoric, cât și numeric. Mai avem nevoie de încă un fundaș central, poate încă un mijlocaș central și, cu siguranță, încă un jucător de atac, în linia de trei din spatele atacantului. Eventual, și un fundaș lateral, după plecarea lui Zaharia”, a adăugat Neguț.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia