Tribuna
FC Hermannstadt s-a despărțit de Alex Dandea. Rezilierea contractului, anunţată pe Facebook cu o întârziere de o săptămână!!! A plecat şi Sergiu Popovici!
b.o.n.
3103 vizualizari
FC Hermannstadt s-a despărțit de Alex Dandea. Rezilierea contractului, anunţată pe Facebook cu o întârziere de o săptămână!!! A plecat şi Sergiu Popovici!
Fotbalistul de 31 de ani a fost prezentat oficial astăzi la noua sa echipă. Tot astăzi, FC Hermannstadt i-a urat succes lui Dandea pe contul de Facebook, fără a anunţa că jucătorul plecase de fapt de o săptămână!

 

(ACTUALIZARE)

În urmă cu o oră, clubul sibian, pe contul său de Facebook, a anunţat despărţirea de un alt jucător, Sergiu Popovici, care venise la FC Hermannstadt în iarnă.

 

Aventura lui Alex Dandea la echipa sibiană a luat sfârşit în urmă cu o săptămână, iar miercuri, experimentatul fundaş central a semnat cu Astra pe doi ani. Dandea revine astfel la gruparea giurgiuveană, de unde se transferase în urmă cu un an la FC Hermannstadt.
"Mult succes în carieră, Alex! Mulțumim pentru tot ce ai realizat la #FCH!", este postarea de astăzi, pe contul de Facebook al clubului sibian. Interesant e faptul că despre plecarea lui Dandea de la FC Hermannstadt se ştia încă de acum o săptămână, când s-a produs rezilierea contractului, iar în weekend, transferul acestuia la Astra era deja cunoscut, comunicarea oficială pe contul de Facebook al FC Hermannstadt legată de întreruperea colaborării cu fotbalistul a fost făcută de-abia acum!!!
Dandea a fost prezentat oficial la Astra împreună cu un alt jucător, Constantin Budescu, revenit în fotbalul românesc după peroada petrecută în Arabia Saudită, la AlShabab.
"Amândoi cu contribuţii importante la perioada în care Astra a realizat cele mai bune performanţe din istorie, în ţară şi în Europa, Budescu şi Dandea au aceptat propunerea de a reveni în tricoul echipei noastre", scrie clubul giurgiuvean.
 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia