logo
FITS
FC Hermannstadt: Popovici revine (în sfârșit) la Sibiu. Lendric, amintiri cu echipele românești. Offenbacher, campionul Austriei și al Lituaniei. Reîntâlnire Miriuță-Jazvic
Ovidiu BOICA
1134 vizualizari
FC Hermannstadt: Popovici revine (în sfârșit) la Sibiu. Lendric, amintiri cu echipele românești. Offenbacher, campionul Austriei și al Lituaniei. Reîntâlnire Miriuță-Jazvic

FC Hermannstadt și-a prezentat achizițiile din iarnă, în cadrul unei conferințe de presă.
Sergiu Popovici revine la Sibiu după ce, în urmă cu mai mulți ani, a îmbrăcat tricoul unei alte echipe din localitate, CSU Voința, în eșalonul secund. La acea vreme, el a venit în orașul de pe malurile Cibinului ub formă de împrumut, de la FC Vaslui. Popovici a fost dorit și înaintea acestui sezon de FC Hermannstadt, dar a ales să plece la Dinamo, de la Gaz Metan. ”Cred că oricine ar fi făcut la fel. Mă bucur că Mister (n.a. Miriuță) m-a dorit aici. Are încredere în mine. Sper să mă acomodez cât mai bine, să-i demonstrez că merit să joc, pentru că îmi doresc să joc, să ajut echipa. Sunt sigur că o să ne meargă bine”, a afirmat Popovici.


Vârful de atac Ivan Lendric și-a adus aminte că a evoluat împotriva unor echipe românești și spune că Liga 1 este un campionat puternic. ”Sunt fericit să fiu aici. Sper să ajut echipa, să adune cât mai multe puncte. Nu știu prea multe despre această echipă, dar am văzut că, în ultimele 7-8 meciuri, de când a venit noul antrenor, a început să urce în clasament. Cu Hajduk Split, am jucat împotriva Unirii (n.a. Urziceni) în Europa League, am jucat și cu Dinamo București. Sunt 3-4 echipe în campionat foarte bune. Știu că este o competiție puternică”, a spus Lendric.


Austriacul Daniel Offenbacher a ajuns la FC Hermannstadt după ce a luat titlul în Lituania, cu Suduva. ”Hermannstadt este un club bun, an de an a făcut salturi. Sunt bucuros că sunt aici. În urmă cu 8 ani am câștigat titlul în Austria cu Red Bull Salzburg. Nu am jucat prea mult, nu a fost cel mai bun antrenor pentru mine, așa că am mers la un alt club. După aceea am mers în Lituania, unde am ieșit campion. A fost o alegere bună, iar acum mă bucur că sunt aici”, a spus Offenbacher.
Pentru Filip Jazvic, FC Hermannstadt este a patra echipă din România la care evoluează, iar la CFR Cluj și ASA Tg. Mureș l-a avut drept antreor tot pe Vasile Miriuță. ”Sunt bucuros că am ajuns să lucrez din nou cu domnul Miriuță. Știu campionatul, cunosc jucătorii, atmosfera este foarte bună. Acum, trebuie să muncim mult și sunt convins că nu vor fi probleme”, a declarat croatul.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia